reklama
beaciaaa
Fanka BB :)
Mamy jest fajny Kupiliśmy na wyjazd w góry. Teraz w ogóle staram się nie nosić małego..Teraz ja mam pytanie czy któraś z Was używała pas biodrowy Hipseat ?
po pierwszej ciąży mam problem z kręgosłupem i tak się zastanawiam nad kupnemZobacz załącznik 772998
April7
Moja znajoma używała coś takiego i była zadowolona.Teraz ja mam pytanie czy któraś z Was używała pas biodrowy Hipseat ?
po pierwszej ciąży mam problem z kręgosłupem i tak się zastanawiam nad kupnemZobacz załącznik 772998
Widzę ze na tapecie temat wózków.. ja juz nie jestem w temacie bo ostatni wózek dziecięcy kupowałam 8 lat temu od tego czasu dużo się zmieniło ja wtedy kupiłam to była nowośc tako jumper 3 in 1 był super tylko stelaż ciężki. Po 1.5 roku używała tez go córka miałam uniwersalny kolor granatowy w żółte koła. Od tego czasu dużo się zmieniło. Moja siostra kupiła w tamtym roku bugaboo dla syna i mówiła ze nie ma lepszego i wyślę mi go. Także ten problem mam z głowy. Dla mnie najważniejsze to waga stelażu, mechanizm składania żeby był mega prosty oraz wizualnie musi mi się podobać
Raczejinaczej
Początkująca w BB
Od razu zadzwoniłam do pracodawcy, wysyłają mnie na urlop bo nie pozwola mi pracowac w takich warunkach jakie mamy.. Lekarz moj załamał rece, chce dac zwolnienie na nowo i kaze sie odwoływać od decyzji.. Na razie muszs ochłonąć bo nie moge sie denerwowac..
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Współczuję Ci bardzo i jestem przerażona! Sama chciałam iść najpóźniej za miesiąc na l4 (złe samopoczucie, ból głowy i kręgosłupa + godzinny dojazd komunikacją miejską oczywiście na stojąco), ale jak mają mnie wzywać na komisje, posądzać niemal o "oszustwo" bo mogę pracować, to nie wiem czy jednak się nie męczyć aż brzuch naprawdę urośnie... ehh
Powiedzcie mi jeszcze w takim razie czy jeśli przedstawię pracodawcy zaświadczenie o ciąży to będę mogła mieć wpływ na to, na jakich zmianach pracuje (poranna/popołudniowa)? Czy to już za duże wymagania?
igusiad
Proszę przypomnij jakich danych potrzebujesz to podeślę ☺
Nick
Imię
termin porodu
92Tynka92
Hej:-) Rzadko się odzywam bo pracuje, a jak mam wolne to głównie śpię. Nadal męczą mnie mdłości i jestem całkiem bez sił.
Jeśli chodzi o wózek to podoba mi się bardzo roan bass w kolorze ocean ale fotelik to kupimy maxi cosi pebble pewnie.
Jeśli chodzi o wózek to podoba mi się bardzo roan bass w kolorze ocean ale fotelik to kupimy maxi cosi pebble pewnie.
Dominika_1989
Milkchocolate jestem wstrząśnięta, oburzona i nie wiem co jeszcze, absolutnie się odwołuj! Kto dał kretynowi prawo wykonywania zawodu, skoro wysyła CIĘŻARNĄ kobietę na rezonans, który jest w uproszczeniu serią zdjęć RTG...! Fuck! Nawet weterynarze nie wykonują tego badania u ciężarnych zwierząt o ile nie trzeba ratować ich życia! Ja poszłabym na zwolnienie, masz na papierze zalecenia tamtego palanta, weź opinię swojego lekarza i odwołuj się z tymi dokumentami, a ja jeszcze do psychiatry bym poszła dostać papier, że ta kontrola wywołała u mnie traumę i depresję i to mi szkodzi! Ja rozumiem, że czasem dziewczyny za szybko uciekają na l4 ale do groma, jak są podstawy to się idzie na zwolnienie i koniec!
Echh, zdenerwowałam się zupełnie jakby to mnie spotkało ale naprawdę nie da się przejść obojętnie.
Co do wózka to ja jeszcze nie wiem, bratowa obiecała pomóc wybrać i kupić taki wow, czadowy, terenowy i w ogóle magia i miecz, z używek, tu w Norwegii są podobno bajeczne więc na nią się zdam ale to dopiero później, na razie w dalszym ciągu nic nie kupuję, czekam na kolejne badanie
Echh, zdenerwowałam się zupełnie jakby to mnie spotkało ale naprawdę nie da się przejść obojętnie.
Co do wózka to ja jeszcze nie wiem, bratowa obiecała pomóc wybrać i kupić taki wow, czadowy, terenowy i w ogóle magia i miecz, z używek, tu w Norwegii są podobno bajeczne więc na nią się zdam ale to dopiero później, na razie w dalszym ciągu nic nie kupuję, czekam na kolejne badanie
reklama