April7
Fanka BB :)
A jaki bebetto? Ja się jeszcze zastanawiam nad. Link do: BABY DESIGN LUPO COMFORT 2016 3W1 CABRIOFIX MAXIJa myślę nad bebetto, ale nim zamówię chcę zobaczyć go w sklepie [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jaki bebetto? Ja się jeszcze zastanawiam nad. Link do: BABY DESIGN LUPO COMFORT 2016 3W1 CABRIOFIX MAXIJa myślę nad bebetto, ale nim zamówię chcę zobaczyć go w sklepie [emoji4]
Albo s line albo holland Zobacze jak na zywo beda sie prezentowac, jeszcze troche czasu jestA jaki bebetto? Ja się jeszcze zastanawiam nad. Link do: BABY DESIGN LUPO COMFORT 2016 3W1 CABRIOFIX MAXI
Tu jest ranking wozkow i możesz zobaczyć z ciekawosci oceny wybranych przez Ciebie modeli Link do: Ranking wózków dziecięcych « Wózki Dla Dzieci OpinieAlbo s line albo holland Zobacze jak na zywo beda sie prezentowac, jeszcze troche czasu jest
Super, że u Ciebie wszystko dobrze ☺. Jeśli badania prenatalne uda Ci się zrobić na NFZ to rewelacja one tyle kosztują .
Odnośnie przeziębienia to co postawiło Cię na nogi? Ja od wieczora mam tragedię . Jeśli chodzi o Wit C to rutinoscorbin czy coś innego?
Dokładnie tak, dlatego o ile mogę w czymś pomóc to staram się odezwać i serio jestem w szoku że jesteście zadowolone z tych spacerówek, mam jakieś 30 opinii mam które są na nie jeżeli chodzi o zestawy.
Ja ucząc się na własnych błędach nie chce zestawu 2w1
Ale dziewczyny wózki to jeszcze mamy czas przeglądać... W styczniu wychodzą jak co roku nowe modele
Mi wizualnie baaaardzo podoba się Cybex by Jeremy Scott, ale cena jest zaporowa. Nie wiem jak z parametrami
W ogóle zakochałam się w czarnych wózkach
Zobacz załącznik 772982
Kolor mi się podoba ale stelaże białe już nie bardzo[emoji14]no wózek cacko też mi sie podoba !
jeśli chodzi o aspekt wizualny to mi w oko wpadł Quinny Moodd...ale nie dowiadywałam sie o nim nic wiecej..
chociaż to chyba przez te kolory mi sie tak podoba ;D eh.. tak bardzo sie nastawiam na córeczke zeby wszystko bylo rozowiutkie/slodziutkie
no te wózki Bebetto też fajowe
no wózek cacko też mi sie podoba !
jeśli chodzi o aspekt wizualny to mi w oko wpadł Quinny Moodd...ale nie dowiadywałam sie o nim nic wiecej..
chociaż to chyba przez te kolory mi sie tak podoba ;D eh.. tak bardzo sie nastawiam na córeczke zeby wszystko bylo rozowiutkie/slodziutkie
no te wózki Bebetto też fajowe
Prenatalne robi sie 3 razy i wlasnie ona na te 1 mnie nie wysyla tylko dopiero chce wyslac na te 2Coooo??? Takie badanie robi się między 11 a 14 tyg... Yyyy.... Dziwne....