reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Ja myślę nad bebetto, ale nim zamówię chcę zobaczyć go w sklepie [emoji4]

ckai43r886icswaj.png
A jaki bebetto? Ja się jeszcze zastanawiam nad. Link do: BABY DESIGN LUPO COMFORT 2016 3W1 CABRIOFIX MAXI

reklama
Super, że u Ciebie wszystko dobrze ☺. Jeśli badania prenatalne uda Ci się zrobić na NFZ to rewelacja :) one tyle kosztują :(.
Odnośnie przeziębienia to co postawiło Cię na nogi:)? Ja od wieczora mam tragedię :(:(. Jeśli chodzi o Wit C to rutinoscorbin czy coś innego?

tak prawde mówiac to wczoraj sie ograniczylam do syropu z cebuli, herbatki ze świezym tegorocznym soczkiem z malin i duzo sie wygrzewałam pod kocem w ciagu dnia... pod wieczor mama podrzucila mi tez tantum verde wiec moze tez 'przylozyl do tego ręke'...
rutinoscorbin jest okej ale nie mozna z nim przesadzić... bo ogólnie witamina C zastosowana w wiekszych dawkach niż zalecane (podobnie jak witamina e,k i b) kumuluje sie w organizmie i może miec działanie embrio- i fetotoksyczne... może warto jednak skorzystac z naturalnych jej źródeł... w koncu tyle warzyw i owoców jest jej pełnych :)

Dokładnie tak, dlatego o ile mogę w czymś pomóc to staram się odezwać i serio jestem w szoku że jesteście zadowolone z tych spacerówek, mam jakieś 30 opinii mam które są na nie jeżeli chodzi o zestawy.
Ja ucząc się na własnych błędach nie chce zestawu 2w1:)

Ale dziewczyny wózki to jeszcze mamy czas przeglądać... W styczniu wychodzą jak co roku nowe modele
emoji14.png

Mi wizualnie baaaardzo podoba się Cybex by Jeremy Scott, ale cena jest zaporowa. Nie wiem jak z parametrami :)
W ogóle zakochałam się w czarnych wózkach:)
Zobacz załącznik 772982

no wózek cacko ;) też mi sie podoba !
jeśli chodzi o aspekt wizualny to mi w oko wpadł Quinny Moodd...ale nie dowiadywałam sie o nim nic wiecej..
46d9add98599301c7eb49b7dcd160e063d721c74.png

Quinny-Moodd-PinkPassion-rys.jpg

chociaż to chyba przez te kolory mi sie tak podoba ;D eh.. tak bardzo sie nastawiam na córeczke :D zeby wszystko bylo rozowiutkie/slodziutkie :D

no te wózki Bebetto też fajowe :)

Hej mamusie, melduje ze żyję [emoji14]
U mnie ostatnio trochę lepiej. Mdlosci mniejsze wiec staram się coś porobić w domu i pospedzac czas z córką. Wczoraj byłam z nią na bilansie i tak się bała ze nic nie dała sobie zrobić, nawet się zważyć. Jeszcze jej takiej nie widziałam nie wiem co się stało. Nie było nic na siłę nikt jej praktycznie nie dotykał nawet. Wizyta totalny niewypał.
Strasznie dużo piszecie, nie do nadrobienia. Mam nadzieje ze u Was wszystko dobrze. Pozdrawiam[emoji5][emoji5]

oar83e3kwb829h8w.png

jeśli chodzi o aspekt wizualny to mi w oko wpadł Quinny Moodd...ale nie dowiadywałam sie o nim nic wiecej..

chociaż to chyba przez te kolory mi sie tak podoba ;D eh.. tak bardzo sie nastawiam na córeczke :D zeby wszystko bylo rozowiutkie/slodziutkie :D

Kolor mi się podoba ale stelaże białe już nie bardzo[emoji14]

2fwa3e3knqytd1p8.png
dqpr3e5ew75wg1jw.png

Jeeeej, ten limonkowy jest idealny!! Przepiękny :rolleyes2: chociaż takie jasne pewnie szybciej się brudzą... ale jest naprawdę śliczny <3

Ja wózków nie oglądam, bo będę miała po bratanku więc nie ma sensu kupować kolejnego, a nie jest brzydki więc tylko korzystać :)

reklama
Do góry