reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
No problemo [emoji41]

O, a tak w ogóle to macie jakieś zachcianki? [emoji3] Ja bym mogła tylko jeść kanapki/bułki z almette i pomidorem albo żurawinę [emoji23]

w57vskjog7p17owg.png

A można jeść serek almette? Bo ja ostatnio miałam ogromną ochotę wolałam się powstrzymac :(

Aal jak dobrze, że napisałaś :) Myślałam o Tobie. Ściskam Cię mocno, Twój mąż to Skarb! Trzymaj się i odwiedź nas jeszcze, jeśli będziesz miała ochotę of kors :)

Mnie też dopadły pierwsze zachcianki. Kupiłam sobie i zeżarłam całą pastellę z tuńczyka, teraz na tapecie jest pastella z krewetek, na jutro śledzie w śmietanie. Zrobiłam też sobie sytą kanapkę z majonezem, i była ohydna. Majonez mi teraz spirolem wali :/

W ogóle to najbardziej rozpaczam po herbatkach owocowych :(:(:( to było moje podstawowe picie przez wiele miesięcy...a teraz muszę pić soki i wodę :hmm:

reklama
Aal jak dobrze, że napisałaś :) Myślałam o Tobie. Ściskam Cię mocno, Twój mąż to Skarb! Trzymaj się i odwiedź nas jeszcze, jeśli będziesz miała ochotę of kors :)

Mnie też dopadły pierwsze zachcianki. Kupiłam sobie i zeżarłam całą pastellę z tuńczyka, teraz na tapecie jest pastella z krewetek, na jutro śledzie w śmietanie. Zrobiłam też sobie sytą kanapkę z majonezem, i była ohydna. Majonez mi teraz spirolem wali :/

W ogóle to najbardziej rozpaczam po herbatkach owocowych :(:(:( to było moje podstawowe picie przez wiele miesięcy...a teraz muszę pić soki i wodę :hmm:
A czemu, odrzuca Cię od herbatek owocowych? :)

w57vskjog7p17owg.png

Do góry