reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

mama_NS obyś miała rację [emoji13]
Ale jakieś mam dziwne obawy! W pierwszej ciąży takich nie miałam. A tu co chwilę na forum jakieś tragedie i zaczęłam sobie wkręcać [emoji33][emoji24][emoji37]

Ja tam pierwsza ciąża, a tez co chwile coś czytam i sie stresuje przez to tak jak ty,ale to chyba sensu nie ma. Ten stres nie jest dobry dla dzidzi wiec powinnyśmy przestać
Ja usg mam dopiero 30.08 o 8:30 i dobrze, ze jestem pierwsza to nie bede musiala czekac na swoja kolej[emoji3]juz i tak powiedzielismy teścia i mojej mamie, bo tata dopiero dzisiaj wraca i szwagierce i jej narzeczonemu jeszcze mój brat z bratowa może dzisiaj,bo stwierdziliśmy ze musi byc dobrze! Reszcie rodzinki co prawda po tym30.08 mamy zamiar pow,ale ci najważniejsi beda juz wiedziec.
Juz niedlugo masz do wizyty i lekarz cie uspokoi i bedzie ok. Nie ma co stresa miec[emoji16]

f2w3rjjgnek3k5rq.png

reklama
Mama2raz - spokojnie - wszystko jest kwestią czasu między om a owulacją. Przecież rozbieżność może wahać się aż o 2 tyg. &&&& za Was
Niby tak bo z synem miałam taką rozbieżność Ale też nie wiem kiedy mogłam zajść w ciążę bo nie liczyłam na płodne itp. Po prostu jak to po slubie był często seksik [emoji13] hehe
A teraz obliczanie cudowanie czekanie na owulacje [emoji33]

moniczek 77 - ja też będę miała prenatalne, jesteś chyba we wcześniejszej ciąży to musisz mi zdawać na bieżąco relację.
Z tego co wiem, to pierwsze dopiero po 10tyg. robi się, ale jeszczez na następnej wizycie szczegółowo dopytam.

Ale to forum prężnie działa.chwilę człowieka nie ma a juz tyle wiadomości. U mnie w pracy jeszcze nic nie wiedzą..poki co jestem na chorobowym bo jestem przeziębiona, stwierdziłam że poczekam na serduszko i dopiero wtedy powiem :) ale nie ukrywam ze się boje...bo u mnie na pewno w ciąży sie nie spodziewają.

Ostatnia edycja:
nukakun- to musimy się razem informować, co gdzie i kiedy z badaniami prenatalnymi :) Ja mam skończone 35 lat. Dlatego też chodzę na nfz na razie, żeby mi skierowanie na prenatalne dała, bo prywatnie to bardzo drogo wychodzi.

reklama
Do góry