reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2017

mama_NS obyś miała rację [emoji13]
Ale jakieś mam dziwne obawy! W pierwszej ciąży takich nie miałam. A tu co chwilę na forum jakieś tragedie i zaczęłam sobie wkręcać [emoji33][emoji24][emoji37]

Ja tam pierwsza ciąża, a tez co chwile coś czytam i sie stresuje przez to tak jak ty,ale to chyba sensu nie ma. Ten stres nie jest dobry dla dzidzi wiec powinnyśmy przestać
Ja usg mam dopiero 30.08 o 8:30 i dobrze, ze jestem pierwsza to nie bede musiala czekac na swoja kolej[emoji3]juz i tak powiedzielismy teścia i mojej mamie, bo tata dopiero dzisiaj wraca i szwagierce i jej narzeczonemu jeszcze mój brat z bratowa może dzisiaj,bo stwierdziliśmy ze musi byc dobrze! Reszcie rodzinki co prawda po tym30.08 mamy zamiar pow,ale ci najważniejsi beda juz wiedziec.
Juz niedlugo masz do wizyty i lekarz cie uspokoi i bedzie ok. Nie ma co stresa miec[emoji16]

f2w3rjjgnek3k5rq.png

reklama
Mama2raz - spokojnie - wszystko jest kwestią czasu między om a owulacją. Przecież rozbieżność może wahać się aż o 2 tyg. &&&& za Was
Niby tak bo z synem miałam taką rozbieżność Ale też nie wiem kiedy mogłam zajść w ciążę bo nie liczyłam na płodne itp. Po prostu jak to po slubie był często seksik [emoji13] hehe
A teraz obliczanie cudowanie czekanie na owulacje [emoji33]

moniczek 77 - ja też będę miała prenatalne, jesteś chyba we wcześniejszej ciąży to musisz mi zdawać na bieżąco relację.
Z tego co wiem, to pierwsze dopiero po 10tyg. robi się, ale jeszczez na następnej wizycie szczegółowo dopytam.

Ale to forum prężnie działa.chwilę człowieka nie ma a juz tyle wiadomości. U mnie w pracy jeszcze nic nie wiedzą..poki co jestem na chorobowym bo jestem przeziębiona, stwierdziłam że poczekam na serduszko i dopiero wtedy powiem :) ale nie ukrywam ze się boje...bo u mnie na pewno w ciąży sie nie spodziewają.

Ostatnia edycja:
nukakun- to musimy się razem informować, co gdzie i kiedy z badaniami prenatalnymi :) Ja mam skończone 35 lat. Dlatego też chodzę na nfz na razie, żeby mi skierowanie na prenatalne dała, bo prywatnie to bardzo drogo wychodzi.

reklama
Do góry