reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

:)Najlepsze sposoby naturalne na wszystkie dolegliwości. Jak macie jakieś przepisy to piszcie. Przydadzą się,

reklama
Mozna potrzec korzen imbiru, wcisnac
sok z cytryny i dodac lyzke miodu. Do herbaty jak znalazl. No i czosnek jest swietny na przeziebienie. Mozna zrobic sobie maslo czosnkowe albo dodawac troszke do pokrojonych pomidorow.
Dziewczyny czego unikac w ciazy. Pamietam ze nie powinno sie zazywac wit A. Cos jeszcze jest zabronione?

To macie super , że tak szybko. Ja płaciłam 22zł ale wynik dopiero za 2 dni heee powiedziała , żeby spr może jutro będzie. No ale u mnie na teście 1 kreska buuu ale zobaczymy jeszcze ta betka. W sumie i tak jestem przed okresem jeszcze więc nie załamuje się póki co.

Ja polecam też dziewczyny zrobić sobie sok z buraków, W pierwszej ciąży miałam anemię. Jak zaczęłam pić ten sok to mi tak podskoczyło żelazo, że aż lekarz był w szoku. Nie pamiętam dokładnie przepisu ale mniej więcej tak: 1kg buraków w krążki. Do słoika na dno potem czosnek buraki czosnek itd i dalej wrzątkiem. Za parę dni był pyszny sok w smaku coś podobny do ogorków kiszonych. Codziennie jedna szklanka do wypicia.

Swoja drogą kobietki czy tez macie takie klucie w jajniku co jakis czas (w moim przypadku w jednym bo drugi mam wyciety rok temu) i wrazenie chwilami jakby chcialo Wam rozerwac macice? Ja tez jak sie pochylam to mnie boli...niewiem czy to dobrze czy zle bo to moja 1 ciąża

Swoja drogą kobietki czy tez macie takie klucie w jajniku co jakis czas (w moim przypadku w jednym bo drugi mam wyciety rok temu) i wrazenie chwilami jakby chcialo Wam rozerwac macice? Ja tez jak sie pochylam to mnie boli...niewiem czy to dobrze czy zle bo to moja 1 ciąża
Ja tak mam ale kluje lekko. Czytalam ze do normalne ale i tak sie denerwuje

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
alela, mnie tak boli. Tzn, ciągnie mnie okropnie, ale czytałam, że to rozciąganie wiązadeł macicy. Wczoraj wzięłam nospę i przeszło od razu. To też moja 1 ciąża.

Dzięki dziewczyny za porady lecznicze, jakbym była chora to na pewno skorzystam. Póki co biorę witaminy z kwasem foliowym (Pregna Plus) i 2 magnezy dziennie.

Do góry