reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Ja zrobiłam pierwszy test 4 dni po terminie @ i wyszła druga blada kreseczka, potem kolejny 6 dni po terminie @ i wyszła nieco wyraźniejsza :-) Wczoraj miałam betę, dziś wyniki i wizyta u lekarza ;) Trzymajcie kciuki!

Kiedy mamy w ogole isc do internisty i stomatologa po wpis do ksiazeczki ciąży? Bo mam isc,ale nie wiem kiedy [emoji23]

Część wszystkim mamą. Ciesze sie że jest nas coraz wiecej. Chwilke mnie nie było i nadrabiam zaleglosci w postach.
Alela pytalam sie na pierwszej wizycie lekarza co mozna brać w przypadku zwyklego lekkiego przeziębienia to powiedzial, ze 2 razy witamine C, herbatę z miodem i cytryną. Zapytałam czy syrop z dzikiego bzu tez to odparł, że nie ma przeciwwskazań. Ja właśnie wyleczylam sie wlasnej roboty syropem z kwiatów z dzikiego bzu. Polecam.

Witam nowe kwietniowki i gratki .

nukaakun- 4 ładna cyferka , 35 lat 1 cykl starań to super bez nerwów poszło :-)

alela- zdrówka , ja tez złapałam przeziębienie na początku leczyłam się leżeniem w łożku piciem herbatki i odpoczynkiem :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Syrop z kwiatów bzu jest przeeeepyszny. Mam jeszcze parę słoików więc pewnie się przyda. We wrześniu będą owoce bzu i też się robi syrop - też na przeziębienia także rozglądać się dziewczyny za owocami bzu :)

reklama
Tak w zielarskim można kupic taki syrop.
Czytalam ostatnio o jago dzialaniu. Sprawdza sie nie tylko podczas przeziebien, ale również łagodzi ból i infekcje, pomaga w problemach metabolicznych,

Do góry