reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Jest wątek zamkniety i tam wszystkie aktywne kwietniowki są ;-) ale moze i tutaj cos odzyje :p
Jak tam Wasze maluszki sie rozwijaja?
Jak idzie rozszerzanie diety?;>

Ja mam córkę również z pierwszej połowy kwietnia. Ten wątek niestety obumarl ale chętnie również tu porozmawiamy [emoji4]

Wysłane z mojego Huawei P9 przy użyciu Tapatalka

No proszę i jest nas coraz więcej :D

Moja Agatka jest całkiem duża :) waży 8,7 kg i nosi ubranka 74 :) zabiera się już do raczkowania. Wczoraj udało się jej pierwszy raz do przodu przesuwać :)
Rozszerzenie diety idzie nam nie najgorzej. Obiadek już wciąga cały. Gorzej z popołudniowa kaszka, bo tej zje tylko parę łyżeczek. Ostatnio wprowadziłam jej jajko i buraczka :)

Hej:) moja Kingunia jest z 9 kwietnia. Wazy 7 kg. Nie ma zabkow, nie siedzi, probuje sie sunac. Narazie do tylu jej wychodzi.
Smieje sie, piszczy, zaczepia:)
Zjadlaby wszystko co bym tylko jej dala:) kasza manna plus moje mleko plus owoc to chyba jej przysmak:)

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Hej próbowałam wcześniej napisać ale coś internet zamulał :) Rzeczywiście rozmowy tutaj umilkły ale zawsze można powrócić :) Dla mam które mnie nie znają jestem Asia mama trzech rozbójników Filipa 9 lat Olusia 3 lata i Kajetana dziś kończącego 7 miesięcy :)

Ja na dwa watki chyba nie dam rady. Probowalam na fb i zawsze jedno zaniedbywalam,wiec i tu chyba mi srednio wyjdzie.

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry