O jak jutro masz wizytę, to tyle dobrze, bo może zdążysz to podleczyć.jesli chodzi o ten gbs to i u mnie ujemy ! ja też zwykle infekcje przechodzilam bezobjawowo... zawsze wychodzilo przy wizytach u lekarza, nic nie czulam.. ale w ciazy 2 raz mnie tak zlapalo,ze tylko grabie w gacie wsadzac i draaaaapac... ja wlasnie mialam ostatnio tez maść i globulki Pimafucin i naprawde ulge szybko przyniosło.... teraz smaruje sie pozostalosciami masci bo globulek mialam 6 wtedy i mialam wszystkie zuzyc... a bylo to w grudniu...poki co nawet jakos sie uspokoiło i nie mam ochoty sobie wydrapać kolejnej dziury miedzy nogami wiec do jutra do wizyty moze przezyje i zobacze co doktor powie.. heh [emoji14] fajnie by bylo gdyby to spuchniecie bylo symptomem nadchodzącego porodu ^^ moze pelnia dzis podziała
ogólnie to chyba dostałas zaproszenie do naszej prywatnej grupy tam jest nas wiecej i duzo piszemy i jest intymniej bo nie kazdy z zewnatrz moze sobie wejsc i podejrzec ^^ także zapraszamy jakbys miala jakies problemy z dostaniem sie tam to pisz do mnie na PRIV to pomoge
Ja to nawet w ciąży objawów nie miałam właśnie, a raz kiedyś mi się tam przyplątała grzybica to myślałam właśnie że grabie pójdą w ruch
Powiem szczerze, że też myślałam, że młody się uprze i bedzie chciał wyjść w pełnię, ale sie pomyliłam w sumie to date porodu sobie wysnilam, bo pare dni wcześniej śniło mi się, że byłam u swojego ginekologa i wypisał mi skierowanie na wywołanie z 7 na 8 kwietnia
Dzięki, właśnie jooasia mi pisała odnośnie grupy, ale ja to mało kumata na tej aplikacji jestem, jak wrócimy do domu, to zajrzę na komputerze
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom