reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Ja dostalam acard tylko. Ale za to po drugim niepowodzeniu dostalam luteine, acard, duphaston i clexan.
Na Twoim miejscu nie czekalabym do 7 tyg. Ale to ja... Mam nadzieje i frzymam kciuki zeby wszystko bylo z ciaza ok

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
A i u mnie bylo tak ze pierwsza ciaza poroniona, druga z acardem szczesliwa. Potem kolejne poronienie i ciaza z lekami narazie szczesliwa

reklama
Cześć Dziewczyny :) Dawno sie nie odzywałam, ale teraz jest okazja. Moja córeczka urodziła sie dzis o 2:16, po 12 godz porodu. Jest cudowna :) Zdecydowała sie wyjść z brzuszka 2 tyg przed terminem, wazy 2900, 10 pkt apgar [emoji173]️

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Gratulacje:)) Jak dojdziesz do siebie to napisz jak było i wstaw zdjęcie Małej jeśli chcesz:)

ckai9jcgs36qh1uk.png

Cześć Dziewczyny :) Dawno sie nie odzywałam, ale teraz jest okazja. Moja córeczka urodziła sie dzis o 2:16, po 12 godz porodu. Jest cudowna :) Zdecydowała sie wyjść z brzuszka 2 tyg przed terminem, wazy 2900, 10 pkt apgar [emoji173]️

Gratulacje!! :*

gratuluje :)

Gratuluje:) czekam na zdjecie:)

Gratulacje![emoji4] [emoji8] bardzo zazdroszcze, ze masz juz Małą przy sobie[emoji4] [emoji4]

Napisane na EVA-L19 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Manka gratulacje !

Non stop bolą mnie plecy, w nocy w dzień, bo mam przesunięta miednica w górę, i to powoduje ze bolą mnie plecy non stop ... eh. Do terminu jeszcze 20 dni, nie obrazę jakbym urodziła jeszcze dziś. A na to nie zapowiada, synek woli poleżeć jeszcze w brzuszku ;) w środę mam wizytę u położonej, i dowiem co z moja miednica czy nie ma przeciwwskazań do porodu SN i to w wodzie.
W pierwszej ciąży nieudalo się urodzić w wodzie, mam nadzieje ze tym razem uda. ;)

Tez jestem ciekawa czy już wychodza na świat kwietniowe i ile ich jest ;)

Pozdrawiam

Do góry