reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Hej dziewczyny, natknęłam się na to forum w poszukiwaniu objawów porodu, ech i szkoda, że dopiero teraz!! Staram się ogarnąć co i jak z tym wszystkim tutaj. Kurczę, jakbym wiedziała, że takie fajne forumy są, to jakoś taka samotna podczas tej ciąży bym nie była :) Jestem już na końcówce, że tak powiem, więc straszenie się niecierpliwię i doszukuję objawów jakich kolwiek rychłego rozwiązania :) to moja pierwsza ciąża i spodziewam się synka :) gratuluję wszystkim rozpakowanym mamusiom, życzę zdrówka dla Was i pociech, a nam jeszcze w dwupaku również zdrówka, wytrwałości i lekkich porodów :)

reklama
Cześć Dziewczyny :) Dawno sie nie odzywałam, ale teraz jest okazja. Moja córeczka urodziła sie dzis o 2:16, po 12 godz porodu. Jest cudowna :) Zdecydowała sie wyjść z brzuszka 2 tyg przed terminem, wazy 2900, 10 pkt apgar [emoji173]️

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

gratuluje :) i zazdroszcze, że masz juz przy sobie dzidzie ;)

Witajcie. Pewnie nikt mnie nie pamięta ale też miałam być kwietniową mamą . Niestety los zadecydował inaczej. Teraz może będę wrześniową. Trzymam za Was kciuki i życzę lekkich porodów.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj. Pamietam Cie:) i gratuluje ciazy. Trzymam kciuki za szczesliwy przebieg i jak najmniej bolesny porod:)

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie. Pewnie nikt mnie nie pamięta ale też miałam być kwietniową mamą . Niestety los zadecydował inaczej. Teraz może będę wrześniową. Trzymam za Was kciuki i życzę lekkich porodów.

Pamietamy! Nooo to trzymamy mocno kciuki, zeby tym razdm sie udalo i skonczylo szczesliwie!!!!

Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka

Również pamietam! Trzymam kciuki za Was! Gratuluję ciąży i życzę wszystkiego co najlepsze[emoji6]

Napisane na EVA-L19 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny ☺
Przepraszam ze tak sie do Was wcinam jestem majowa mama i od kilku dni a wprawdzie od poniedzialku mam pewien problem.
W poniedzialek bylam na Warsztatach mamo to ja posiedzialam na krzesle prawie 4 godz i od tamtej pory nie moge chodzic boli mnie dol brzucha i kosc lonowa pachwiny i martwi mnie to zastanawiam die czy to od nasiedzenia czy cos innego np czy nie zblizajacy sie porod. Wy jedtescie eiekszych ciazach czy macie moze takie objawy? Bede wdzieczna za odp ☺
Zycze szczesliwych rozwiazan a ktore juz po to gratulacje ☺

Hej:) ja też pamiętam :) Życzę szczęśliwego rozwiązania, napewno tym razem się uda:)

ckai9jcgs36qh1uk.png

reklama
Hej dziewczyny [emoji5]
Przepraszam ze tak sie do Was wcinam jestem majowa mama i od kilku dni a wprawdzie od poniedzialku mam pewien problem.
W poniedzialek bylam na Warsztatach mamo to ja posiedzialam na krzesle prawie 4 godz i od tamtej pory nie moge chodzic boli mnie dol brzucha i kosc lonowa pachwiny i martwi mnie to zastanawiam die czy to od nasiedzenia czy cos innego np czy nie zblizajacy sie porod. Wy jedtescie eiekszych ciazach czy macie moze takie objawy? Bede wdzieczna za odp [emoji5]
Zycze szczesliwych rozwiazan a ktore juz po to gratulacje [emoji5]
Ja mam takie bóle ale nie cały czas. Wcześniej też mnie męczyły bóle spojenia łonowego. Myślę że za dlugo siedziałaś w jednej pozycji:/

ckai9jcgs36qh1uk.png

Do góry