Powiem szczerze, że też od kiedy brzuszek stał się większy męczą mnie bóle spojenia i bioder jeśli za długo się zasiedzę... W ciąży nasze stawy są bardziej rozluźnione, inny jest też środek ciężkości i nacisk na dane partie ciała... Mimo tego, nawet jeśli ból mija, to poinformowałabym na twoim miejscu lekarza prowadzącego, a szczególnie jeśli daje się to we znaki częściej.Hej dziewczyny [emoji5]
Przepraszam ze tak sie do Was wcinam jestem majowa mama i od kilku dni a wprawdzie od poniedzialku mam pewien problem.
W poniedzialek bylam na Warsztatach mamo to ja posiedzialam na krzesle prawie 4 godz i od tamtej pory nie moge chodzic boli mnie dol brzucha i kosc lonowa pachwiny i martwi mnie to zastanawiam die czy to od nasiedzenia czy cos innego np czy nie zblizajacy sie porod. Wy jedtescie eiekszych ciazach czy macie moze takie objawy? Bede wdzieczna za odp [emoji5]
Zycze szczesliwych rozwiazan a ktore juz po to gratulacje [emoji5]
Kochana, również trzymam za ciebie kciuki! Gratulacje i zdrówkaWitajcie. Pewnie nikt mnie nie pamięta ale też miałam być kwietniową mamą . Niestety los zadecydował inaczej. Teraz może będę wrześniową. Trzymam za Was kciuki i życzę lekkich porodów.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom