reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Pesca- witaj , nie denerwuj się powiedz w pracy

Alcatin- witaj i gratuluje :-)

american- witaj i gratki :-)

Agunia- przykro mi :(

Dorota - witaj :-) gratuluje

niunius- krechy jak ta lal , możesz zrobić bhcg z krwi

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja już pisałam że wizytę mam dopiero 23 sierpnia. A z objawów to mam wrażliwe i bolące piersi.. Pobolewa mnie brzuch.. Jestem zmęczona i chce mi się wciąż spać... Nie mam mdłości, ale chyba jestem drażliwa ma zapachy. Wg @ to u mnie połowa 6 tc. A jak u Was?

Ja jutro mam już 3 wizytę z powodu silnego bólu w dole brzucha i okolicy jajników, więc luteina, luteina i jeszcze raz luteina. Od pierwszego dnia implantacji czułam się potwornie osłabiona i rozbita jakbym miała mieć grypę. Teraz już coraz lepiej. Mam trochę nabrzmiałe piersi ( da się znieść) i okropny odrzut od jedzenia. Mogłabym nie jeść kompletnie nic.

Jak już pisałam wcześniej pobolewa mnie brzuch do tego doszła senność mogłabym spać i spać. Ja się jeszcze nie zapisałam do lekarza pewnie zrobię to w tym tygodniu :-)
A Ty nati / misio jakie masz objawy ?

Ja dziś czekam na drugą bete Zrobiłam 4dni przed planowana @ dwa testy były ciemniejsze kreski. W 3 teście 2dni przed @ była słabsza kreska do tego miałam trochę brązowego śluzu jakoś nie dużo. Wiec dla uspokojenia zrobiłam w sobotę bete było 73 norma akurat dla 4tygodnia no ale wiadomo liczy się przyrost wiec czekam - chociaż jakoś dziwnie spokojna jestem nic się nie denerwuje :)

Hej dziewczyny.ja jestem na urlopie w Wiśle. Byłam u lekarza i prawie 3 mm ale jeszcze mało co było widać. Moja ciaza jest zagrożona ponieważ już 2 razy poronilam poza tym mam problemy ginekologiczne a w marcu miałam wycięty z macicy zrost. Lekarz zapisał mi luteine i duphaston oraz kazał sprawdzić przyrost bety. I po 48 h wzrosła prawidłowo z 1300 do 3200 (za pierwszym razem cała noc piłam wodę bo strasznie mi się pić chciało ) ogólnie często coś mnie ciągnie pokuwa doraźnie biorę nospe. Następna wizyta za 2 tyg.
Dorota_87 daj znać jaki wynik bety.

Alcarin- u mnie mdłości nie było ale coś mnie zaczyna mulić pewnie początki , jak dasz radę rób sobie drzemki :-)

papati- ja to bym jadła cały czas , aż się boje wagi na koniec hehe , może pozwoli Ci nospę brać gin

Dotota- to trzymam &&& za druga betę , dobrze ze się nie denerwujesz :-)

adddaaa- ale super urlopuj się , zażywaj tabletki i odpoczywaj , trzymam &&& , widzę że mamy dzieciaczki z tego samego roku 2009

Ja muszę coś zjeść co 3 godziny , bo inaczej mnie ssie , moja waga teraz to 62kg ciekawe ile będzie na końcu :-0 , brzucha prawie w ogóle nie czuje , cycki co drugi dzień , narazie jest oki boje się mocnych mdłości miałam w obu ciążach i cały czas wymiotowałam do 13tc , ja mam wizytę w czwartek mam nadzieje ze usłyszę serducho :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie jest dobrze .. mam bardzo niski przyrost było 73 a mam 83 :(

To chyba dobrze nie rokuje oczywiście już przeczesałam cały internet.. raczej jest mowa o tym ze źle się rozwija płód albo o ciąży pozamacicznej. Są też historie z happyendem..

Do góry