reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Cześć!
Witam się i ja. Okazuje się że w kwietniu (z obliczeń wujka gogle) i ja zostanę mamą. Mam już jednego bąbla. Nie mogę uwierzyć ze wreszcie się udało. Trochę się o to drugie bobo staraliśmy. Wizyta w środę.

Musiałam powiedzieć w pracy. Trochę się tym denerwuje.
No a z objawów to też mam bóle podbrzusza, wrażliwsze i pełniejsze piersi, oraz mdłości od czasu do czasu.

reklama
Hello i ja :-)
Test pozytywny :-) termin 6 kwietnia :-)
Mamy juz coreczke z grudnia 2012.
Teraz od ok pol roku staralismy sie o drugie dziecko. Juz denerwowalam sie ze nic nie wychodzi a tu udalo sie w koncu :-)
Mdlosci na razie nie mam tylko obolale i twarde piersi.
A i wizyte u lekarza dopiero 22 sierpnia.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny w nocy dostałam krwawienia ,byłam na ip i ciąży nie ma , beta poniżej ,także nie jestem w ciąży , prawdopodobnie miałam torbiel i zaburzenia hormonalne .Życzę wam wszystkiego najlepszego i zdrówka.

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

American girl ja też mam wg kalendarza i ostatniej @, termin na 6 kwietnia. A pierwszą wizytę na 23 sierpnia. Więc podobnie mamy :-). Kwas foliowy juz 2 miesiąc biorę. Bo to w sumie nasze początki starań o dzidzie.

Alcarin, nie przejmuj się tak. Z moich obliczeń wychodzi, że to 5tc i 4 dzień. Z powodu bóli w podbrzuszu byłam już u 2 lekarzy i każdy mówi coś innego. Niby lepiej sprawdzić ale póki jest tak wcześnie naraziłam się tylko na niepotrzebne nerwy, bo lekarzom też ciężko coś stwierdzić.No i jeden lekarz widział zarodek w innym miejscu a drugi w zupełnie innym. Przynajmniej do 23.08 lekarz będzie mógł Ci już coś konkretnie powiedzieć, więc dużo spokoju życzę i czekam na wieści co tam słychać.

Alcarin, nie przejmuj się tak. Z moich obliczeń wychodzi, że to 5tc i 4 dzień. Z powodu bóli w podbrzuszu byłam już u 2 lekarzy i każdy mówi coś innego. Niby lepiej sprawdzić ale póki jest tak wcześnie naraziłam się tylko na niepotrzebne nerwy, bo lekarzom też ciężko coś stwierdzić.No i jeden lekarz widział zarodek w innym miejscu a drugi w zupełnie innym. Przynajmniej do 23.08 lekarz będzie mógł Ci już coś konkretnie powiedzieć, więc dużo spokoju życzę i czekam na wieści co tam słychać.
Dzięki :-) staram się nie denerwować. Też słyszałam, że 5 tydzień to za wcześnie, żeby zobaczyć maleństwo. A gdyby mnie teraz lekarz z niczym odesłał to chyba dopiero bym się denerwowala. Hmm trochę dziwne pytanie, ale dziewczyny macie jakieś upławy? U mnie całkiem "sucho" ..

Witam :)
Miło mi Was poznać.
Termin z om mam na 16 kwietnia. Mamy już synka z maja 2015 :)
Z objawów tylko pobolewa mnie podbrzusze czasem mniej czasem bardziej :/

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

hej :) prawdopodobnie też w kwietniu zostane mamą! Zrobiłam 2 testy i na obu są dwie kreski, jednak druga za każdym razem jest bledsza. Dlatego nie jestem pewna czy napewno jestem w ciąży, ale za kilka dni ide na wyziyte do ginekologa, wiec wszystko się wyjasni:). Dodaje zdjecie testów, jak uważacie dziewczyny?? :)

Załączniki

• 20160807_152102.jpg
    20160807_152102.jpg
    457,5 KB · Wyświetleń: 248
reklama
hej :) prawdopodobnie też w kwietniu zostane mamą! Zrobiłam 2 testy i na obu są dwie kreski, jednak druga za każdym razem jest bledsza. Dlatego nie jestem pewna czy napewno jestem w ciąży, ale za kilka dni ide na wyziyte do ginekologa, wiec wszystko się wyjasni:). Dodaje zdjecie testów, jak uważacie dziewczyny?? :)
Mój pierwszy test był jeszcze bardziej niewyraźny. Następny już był bardzo widoczny.

Do góry