reklama
Jak w końcu jest z tym farbowaniem włosów ? Ja juz powinnam, mam troszkę siwych . Osratnio farbowałam Revlonem ( przed tym jak zrobiłam test) teraz juz nie wiem czy szkodzi czy nie maleństwu .
Podobno są apteczne farby, ziołowe delikatne. Wcześniej farbowałam włosy henna, teraz mi juz nie wystarczy, nie kryje :/ ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podobno są apteczne farby, ziołowe delikatne. Wcześniej farbowałam włosy henna, teraz mi juz nie wystarczy, nie kryje :/ ...
jooo_asia
Fanka BB :)
Ostatnio Mamaginekolog w PnŚ powiedziała, że można tylko farbą bez amoniaku Ja dodatkowo bym się wstrzymała do drugiego trymestru, a później to już spokoJak w końcu jest z tym farbowaniem włosów ? Ja juz powinnam, mam troszkę siwych . Osratnio farbowałam Revlonem ( przed teraz juz nie wiem czy szkodzi czy nie maleństwu .
To może lepiej juz przerzucić się na hennę i farbować raz na dwa tygodnie ? Nie ryzykować nawet w drugim. Moja farba ma amoniak :/
Naprawdę ? Nie niemożliwe a ten zapach ? No i jak rozjaśniają ?
reklama
Taką ostatnio uzywalam http://m.syoss.pl/syoss/pl/pl/home/koloryzacja-wlosow/oleo_intense.mobile.html
Garnier
Link do: Olia - Hair Color - Garnier
Loreal
Link do: Bez amoniaku
Garnier
Link do: Olia - Hair Color - Garnier
Loreal
Link do: Bez amoniaku
Ostatnia edycja: