jooo_asia
Fanka BB :)
Jak każda z nas!!!Na Boże Narodzenie będziesz juz miala piękny brzuszek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak każda z nas!!!Na Boże Narodzenie będziesz juz miala piękny brzuszek
KAŻDA ciąża jest inna i każdy lekarz Ci to powie Nie stresuj się niepotrzebnie, ciesz się tym, co jest teraz Nie jesteśmy wróżkami i nie możemy przewidzieć co będzie za x czasu Gdyby każdy się zamartwiał co będzie za parę miesięcy to nikt by dzieci nie miał, bo by się bali przebiegu ciąży, porodu, nikt by nie podejmował ryzykownych decyzji w życiu, no bo może się nie udać itd itd Nie martw się, jesteś w ciąży! Ciesz się tym :*Ja się troche denerwuje a wiem ze to chore... Wszystko sie powtarza z pierwszej ciąży. Podobny termin, ciaza siostry, wesele no i ciaza na Boże Narodzenie... Tak strasznie się boje ze to wszystko sie powtórzy. Tak tak wiem ze to chore...
Nie.moge się doczekać kiedy w końcu bedzie taki okraglutki ale najpierw czekam na ruchy cudowne uczucieJak każda z nas!!!
Dziekuje masz racje ale wiesz ten strach zawsze jest... No dobra juz nigdy nie napisze tu nic smutnegoKAŻDA ciąża jest inna i każdy lekarz Ci to powie Nie stresuj się niepotrzebnie, ciesz się tym, co jest teraz Nie jesteśmy wróżkami i nie możemy przewidzieć co będzie za x czasu Gdyby każdy się zamartwiał co będzie za parę miesięcy to nikt by dzieci nie miał, bo by się bali przebiegu ciąży, porodu, nikt by nie podejmował ryzykownych decyzji w życiu, no bo może się nie udać itd itd Nie martw się, jesteś w ciąży! Ciesz się tym :*
Szczerze nawet nie pomyślałam o tym.. wiem że on ma to od zawsze... jesteśmy ze sobą już 14 lat i zawsze pamiętam że on tak miał. Są lepsze i gorsze miesiące czasami nie lunatykuje przez pół roku a czasami potrafi dzień po dniu.... zauważyłam że jak np. ogląda coś strasznego lub gra do późna przed snem w te swoje gry na konsoli to prawdopodobieństwo lunatykowania jest większe... no cóż, mam nadzieję że mnie kiedyś nie zabije w śnie..Ninka - a byl z tym u neurologa kiedyś?
Beacia - jestem w szoku... Nie poddawaj się... Daj sobie czas... Na rozpacz, na odpoczynek. Zadbaj o siebie. Trzymam kciuki za Ciebie...
Może inne ciepło, czy coś [emoji23] Ja też się nie mogę doczekać ruchów Może za miesiąc już się uda... Chciałabym! Ty w którym tygodniu pierwszej ciąży poczułaś?Nie.moge się doczekać kiedy w końcu bedzie taki okraglutki ale najpierw czekam na ruchy cudowne uczucie
Mąż znowu sie bedzie denerwowal ze jak tylko przylozy rękę do brzucha to dzidzia przestaje brykac ale z opowiadań znajomych wiem ze to nie tylko nasze dziecko tak miało... Dzieci czuja ze to nie reka matki? Nie wiem...
Mamuśki mają to do tego, że ZAWSZE będą się martwić Jak nie w ciąży, to później jak dzidziuś się urodzi i tak caaaałe życie... [emoji33][emoji4] Teraz rozumiem moją mamęDziekuje masz racje ale wiesz ten strach zawsze jest... No dobra juz nigdy nie napisze tu nic smutnego
Ja mam dopiero popołudniu na 16:45 godz dosyć późno... ale trudno jakoś przetrwam. Ale u mnie to będzie tylko wizyta z usg i test Pappa z krwi a 17.10. będzie wtedy prenatalne...Ninka na którą masz wizytę? Ja idę na 15 [emoji41] I też już prenatalne
W 17 tygodniu mam nadzieje ze teraz szybciej poczuje to cudowne uczucieMoże inne ciepło, czy coś [emoji23] Ja też się nie mogę doczekać ruchów Może za miesiąc już się uda... Chciałabym! Ty w którym tygodniu pierwszej ciąży poczułaś?
Ja tez moja rozumiem. Zawsze mi mowila- będziesz miała swoje dzieci to zobaczysz no to teraz widze.Mamuśki mają to do tego, że ZAWSZE będą się martwić Jak nie w ciąży, to później jak dzidziuś się urodzi i tak caaaałe życie... [emoji33][emoji4] Teraz rozumiem moją mamę