reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Na Boże Narodzenie będziesz juz miala piękny brzuszek:)
Jak każda z nas!!! :D :D :D

ckai43r886icswaj.png

reklama
Ja się troche denerwuje a wiem ze to chore... Wszystko sie powtarza z pierwszej ciąży. Podobny termin, ciaza siostry, wesele no i ciaza na Boże Narodzenie... Tak strasznie się boje ze to wszystko sie powtórzy. Tak tak wiem ze to chore...
KAŻDA ciąża jest inna i każdy lekarz Ci to powie :) Nie stresuj się niepotrzebnie, ciesz się tym, co jest teraz :) Nie jesteśmy wróżkami i nie możemy przewidzieć co będzie za x czasu :) Gdyby każdy się zamartwiał co będzie za parę miesięcy to nikt by dzieci nie miał, bo by się bali przebiegu ciąży, porodu, nikt by nie podejmował ryzykownych decyzji w życiu, no bo może się nie udać itd itd :) Nie martw się, jesteś w ciąży! Ciesz się tym :D :*

ckai43r886icswaj.png

Jak każda z nas!!! :D :D :D

ckai43r886icswaj.png
Nie.moge się doczekać kiedy w końcu bedzie taki okraglutki:) ale najpierw czekam na ruchy:) cudowne uczucie:)
Mąż znowu sie bedzie denerwowal ze jak tylko przylozy rękę do brzucha to dzidzia przestaje brykac:) ale z opowiadań znajomych wiem ze to nie tylko nasze dziecko tak miało... Dzieci czuja ze to nie reka matki? Nie wiem...

KAŻDA ciąża jest inna i każdy lekarz Ci to powie :) Nie stresuj się niepotrzebnie, ciesz się tym, co jest teraz :) Nie jesteśmy wróżkami i nie możemy przewidzieć co będzie za x czasu :) Gdyby każdy się zamartwiał co będzie za parę miesięcy to nikt by dzieci nie miał, bo by się bali przebiegu ciąży, porodu, nikt by nie podejmował ryzykownych decyzji w życiu, no bo może się nie udać itd itd :) Nie martw się, jesteś w ciąży! Ciesz się tym :D :*

ckai43r886icswaj.png
Dziekuje:) masz racje ale wiesz ten strach zawsze jest... No dobra juz nigdy nie napisze tu nic smutnego:)

Ninka - a byl z tym u neurologa kiedyś?

Beacia - jestem w szoku... :( :( :( :( Nie poddawaj się... Daj sobie czas... Na rozpacz, na odpoczynek. Zadbaj o siebie. Trzymam kciuki za Ciebie...
Szczerze nawet nie pomyślałam o tym.. wiem że on ma to od zawsze... jesteśmy ze sobą już 14 lat i zawsze pamiętam że on tak miał. Są lepsze i gorsze miesiące czasami nie lunatykuje przez pół roku a czasami potrafi dzień po dniu.... zauważyłam że jak np. ogląda coś strasznego lub gra do późna przed snem w te swoje gry na konsoli to prawdopodobieństwo lunatykowania jest większe... no cóż, mam nadzieję że mnie kiedyś nie zabije w śnie..:errr:

Nie.moge się doczekać kiedy w końcu bedzie taki okraglutki:) ale najpierw czekam na ruchy:) cudowne uczucie:)
Mąż znowu sie bedzie denerwowal ze jak tylko przylozy rękę do brzucha to dzidzia przestaje brykac:) ale z opowiadań znajomych wiem ze to nie tylko nasze dziecko tak miało... Dzieci czuja ze to nie reka matki? Nie wiem...
Może inne ciepło, czy coś [emoji23] Ja też się nie mogę doczekać ruchów :D Może za miesiąc już się uda... :D Chciałabym! Ty w którym tygodniu pierwszej ciąży poczułaś? :)

ckai43r886icswaj.png

reklama
Do góry