reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Co to za książka? :)

ckai43r886icswaj.png
Teraz akurat mam na tapecie zbior opowiadan o sherlocku holmesie. Ogolnie to lubię kryminaly lub jakies poradniki[emoji14]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mi jakoś mdłości ustały, zależy od dnia :) Za to męczą mnie napady głodu... Wczoraj tak się najadłam wieczorem, a przed spaniem znowu zaczęło mi burczeć w brzuchu i w nocy też się obudziłam z głodem [emoji23] No i właśnie ból piersi objawia się zazwyczaj wieczorem [emoji5]

ckai43r886icswaj.png

U mnie to samo. Rano lekkie zawroty głowy, ale jak tylko coś zjem i wypiję wodę to przechodzą. Potem ok 12:00 mam moment na siestę... i wieczorami czuję się zdecydowanie gorzej, nudności i taki niepokój w żołądku :/

Dziś zjadłam już sobie śledzika z kromką, i zaczęłam sprzątać. Boże, ale syf w domu, co za wstyd... :D

Za mna chodza gołąbki a nie umiem robic [emoji19] zreszta nawet mi sie nie chce [emoji16] szkoda ze nie mam mamy ani babci blisko, napewno by zrobily [emoji5]

Za mna chodza gołąbki a nie umiem robic [emoji19] zreszta nawet mi sie nie chce [emoji16] szkoda ze nie mam mamy ani babci blisko, napewno by zrobily [emoji5]

U nas ostatnio była ciocia kilka dni bo wujek miał operacje i codziennie do niego jeździła wiec narobiła gołąbków krokietów pierogów a na koniec bigos ugotowała :)

ganngox19445go7d.png

reklama
Do góry