reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

ja wózek mam upatrzony Bebetto murano, a jak będę w Polsce to go sobie obejrzę na żywo w sklepie, na razie wybrałam ten, który mi się wizualnie podoba
Ja też taki [emoji6][emoji6][emoji6]

3jgxsek2cju1kis7.png

reklama
Dziewczyny bardzo się cieszę, że u Was na wizytach wszytsko w porządku. Ja dziś byłam u dentysty i się załamałam bo pół roku mnie u dentysty nie było a zębów do leczenia mam z 6 :/ umówiłam się na 4 kolejne wizyty, szkoda tylko, że muszę na nie czekać do października... normalnie dramat mam takie słabe zęby, że boję się że po ciąży to będę szczerbata :(
Na szczęście trafiłam do bardzo fajnej a nie drogiej dentystki :) to mnie pociesza - powiedziała, zebym się nie przejmowała bo zęby wyprowadzimy :) :)

ja ostatni raz byłam... eh no mozna by w latach zmierzyć wiec wstyd mowic :O nigdy nie chodzilam na kontrole jakies i wiem,ze to swiadczy tylko o mnie źle :( nie mialam problemów od tamtej pory wiec sobie bimbałam na to... ostatnio zauwazylam przy dziąśle ubytek w zębie, który dawno temu miałam wypełniany wiec i mnie wizyta czeka... zbiegło się to w czasie z ciążą... myslicie,ze to zbieg okolicznosci czy w ciąży podatność na choroby zębów jest większa...? to, że trzeba o nie dbać w tym okresie to wiem od dawna ale chodzii mi o wpływ ciąży na stan zębów a nie na odwrót

ja ostatni raz byłam... eh no mozna by w latach zmierzyć wiec wstyd mowic :O nigdy nie chodzilam na kontrole jakies i wiem,ze to swiadczy tylko o mnie źle :( nie mialam problemów od tamtej pory wiec sobie bimbałam na to... ostatnio zauwazylam przy dziąśle ubytek w zębie, który dawno temu miałam wypełniany wiec i mnie wizyta czeka... zbiegło się to w czasie z ciążą... myslicie,ze to zbieg okolicznosci czy w ciąży podatność na choroby zębów jest większa...? to, że trzeba o nie dbać w tym okresie to wiem od dawna ale chodzii mi o wpływ ciąży na stan zębów a nie na odwrót
Nooo w ciąży lecą zęby jak szalone, także trzeba uważać... :)

ckai43r886icswaj.png

Dziewczyny bardzo się cieszę, że u Was na wizytach wszytsko w porządku. Ja dziś byłam u dentysty i się załamałam bo pół roku mnie u dentysty nie było a zębów do leczenia mam z 6 :/ umówiłam się na 4 kolejne wizyty, szkoda tylko, że muszę na nie czekać do października... normalnie dramat mam takie słabe zęby, że boję się że po ciąży to będę szczerbata :(
Na szczęście trafiłam do bardzo fajnej a nie drogiej dentystki :) to mnie pociesza - powiedziała, zebym się nie przejmowała bo zęby wyprowadzimy :) :)
Nie martw sie, ja tez mam mega problem z zębami... Dobrze jedynie, ze nie bola... Jeszcze. Od 3 trymestru tez zacznie powoli mi je naprawiać. Najważniejsze, ze juz jestes pod kontrola:)

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Dzięki dziewczyny, chcę w to wierzyć :) to po prostu taka skorupka obronna u mnie jeszcze działa. Sądzę ze przyjdzie 2 trymestr to i ja zacznę oglądać wózeczki ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mam podobnie, my zaczniemy się rozglądać grudzień/styczeń, może Mikołaj się dorzuci ;)
Pierwszy i tak kupimy w komisie z doświadczenia wiem ze potrzebny jest na kilka miesięcy które mijają szybko.
Nie pamietam która z Was już pisała ze zainwestuje dopiero w spacerówkę, mamy podobne podejście

reklama
Mam podobnie, my zaczniemy się rozglądać grudzień/styczeń, może Mikołaj się dorzuci ;)
Pierwszy i tak kupimy w komisie z doświadczenia wiem ze potrzebny jest na kilka miesięcy które mijają szybko.
Nie pamietam która z Was już pisała ze zainwestuje dopiero w spacerówkę, mamy podobne podejście

Ja, spacerówka przypada się na jakieś 3 lata więc musi być super

2fwa3e3knqytd1p8.png
dqpr3e5ew75wg1jw.png

Do góry