Milkchocolate
Fanka BB :)
Nienius trzymaj sie cieplutko... Takie wiadomości zawsze mnie dołują.. Tule mocno..
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaj się kochana [emoji17]Od wczoraj leze w szpitalu, mojemu dziecku przestało bic serduszko.. dzisiaj prawdopodobnie będę miała wywołane skurcze i lyzeczkowanie Jestem załamana.. to moje drugie poronienie..
Doskonale wiem co przezywasz tez mam juz za sobą dwa poronienia... Niestety na pewne rzeczy nie mamy wpływu teraz najważniejsze żebyś doszła do siebie przede wszystkim psychicznie jak juz bedzie po wszystkim pomysl moze o wizycie u psychologa mi kilka wizyt bardzo pomogło. Tule Cie bardzo mocno jakbyś chciała pogadać to daj znac [emoji8]Od wczoraj leze w szpitalu, mojemu dziecku przestało bic serduszko.. dzisiaj prawdopodobnie będę miała wywołane skurcze i lyzeczkowanie Jestem załamana.. to moje drugie poronienie..
Spokojnie mnie tez piersi przestaly bardzo szybko bolec i wszystko wporzadku. Od niedzieli znowu otoczki sutkowe zrobily sie male i takie jakmprzed ciaza tez panikowalam a wczoraj okazalo sie ze wszystko ok dzidzia zdrowo rosnieAda staram się sobie mówić że to normalne, tym bardziej że mam tylozgiecie macicy i ona się musi naprostować. Zmartwiły mnie te piersi bo to dopiero początek 8 tygodnia i objawy powinny być silne a nie łagodnieć:-( ale ja jestem panikara. Jak ja to kwietnia wytrzymam