reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
U mnie corka 3,5 roku wie ze bedzie dzidzia :-) codziennie glaszcze brzuch i mowi hello :-)
Ja robie za 3 tyg prenatalne, usg + pappa. Zdaje sobie sprawe ze pappa okresla jedynie czy jestem w grupie podwyzszonego ryzyka. Tu u nas robi sie to standardowo. Nie zakladam najgorszego ale ... wiele wad mozna leczyc jeszcze w ciazy.
Bede w mniejszosci ale z ciezka wada dziecka bym nie urodzila, przede wszystkim aby oszczedzic mu cierpienia.
Jestem do tego z rodziny lekarskiej od pokolen i ja ufam lekarzom. Nie wierze w cuda niestety ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie corka 3,5 roku wie ze bedzie dzidzia :-) codziennie glaszcze brzuch i mowi hello :-)
Ja robie za 3 tyg prenatalne, usg + pappa. Zdaje sobie sprawe ze pappa okresla jedynie czy jestem w grupie podwyzszonego ryzyka. Tu u nas robi sie to standardowo. Nie zakladam najgorszego ale ... wiele wad mozna leczyc jeszcze w ciazy.
Bede w mniejszosci ale z ciezka wada dziecka bym nie urodzila, przede wszystkim aby oszczedzic mu cierpienia.
Jestem do tego z rodziny lekarskiej od pokolen i ja ufam lekarzom. Nie wierze w cuda niestety ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja szanuje lekarzy ale zawsze każdą diagnozę wolę sprawdzić :) chyba za dużo w życiu przeszłam żeby całkowicie któremuś zaufać :) :)

u mnie wg OM jutro 9tc :) szybko ten czas leci :)

co do abberacji chromosomalnej to ja bym się nie zdecydowała jednak żeby urodzić takiego maluszka... :(
po pierwsze psychicznie bym wysiadła a po drugie zastanawiałabym się czy nie skazuje takiego małego człowieczka na cierpienie :( to oczywiscie moje zdanie, szanuje kazde inne.

II trymestr!! Juhu!! U mnie jeszcze troszkę, ale już bliżęj niż dalej ;p
Czas leci tak szybko, że nim się obejrzymy, będziemy już z maluchami [emoji16] Mi się dzisiaj śniło, że miałam już swoje maleństwo przy sobie [emoji173]

w57vskjog7p17owg.png

Hejka dziewczyny. Wczoraj bylam w rossmanie i nie moglam sie zdecydowac miedzy tym palmerssem którego polecalyscie a mleczniem z babydream. Mleczko bylo w promocji za 9zl wiec w koncu je wzielam. Juz mi sie podoba bo dlugo czuc efelt nawilzemia skory. Jedyny minus jak dla mnie. To troche dziwny zapach po posmarowaniu. Tak jakby sie zmienial.

Gratuluję udanych wizyt;) fajnie macie ze juz drugi trymestr :)

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Od wczoraj leze w szpitalu, mojemu dziecku przestało bic serduszko.. dzisiaj prawdopodobnie będę miała wywołane skurcze i lyzeczkowanie:( Jestem załamana.. to moje drugie poronienie..

reklama
Do góry