reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Tak w tygodniu było ladnie ale przez weekend to mi się całkiem dziecko "rozregulowalo" :) Zdziwiony chyba ze ojciec w domu :D I ogólnie co tu taki ruch wiec kiepsko spi przez dzień. A noce przespane owszem zdarzają się ale nie myślcie ze tak jest co dzień bo zdarzają się i takie ze sobie urządzi imprezę i siedzimy np od 2 do 5 :) Ogólnie jest spokojniejszy i grzeczniejszy jak jest sam ze mną do chłopaków musi się jeszcze przyzwyczaić :D

reklama
Mysza, śliczny :)
Drobi podziwiam, mój Mąż mi truł na początku żeby wziąć Filipa do nas do łóżka, ale bałam się że go zgnieciemy czy coś w tym stylu, nie odwazylam sie ;p

Ja od samego początku musiałam przyzwyczaić małego do picia mojego mleka z butli, bo rana po cc goić się nie chciała i jeździłam codziennie na naświetlania a synek z mężem, więc bez obaw mogę sobie na wyjścia pozwolić, ale ostatnio jak z przyjaciółką poszłam na kawę to czułam się jak wyrodna matka :D
A fryzjer też mi się marzy... mam włosy do pasa i z chęcią bym ścięła, ale we wrześniu biorę drugi ślub z tym samym mężczyzną (kościelny tym razem :D ) i chce mieć wtedy długie i weź tu dogódź kobiecie...

Dziękuję dziewczyny za słowa uznania:-) Oby jak najmniej takich sytuacji.

Kitki ja smarowalam maltanem i ładnie się zagoily ze strupkow ale prawy sutek do tej pory mnie bardzo boli jak mała go ssie i nie wiem o co chodzi z nim bo ranek żadnych nie widzę. Dzisiaj wprowadziłam nakładkę na ten sutek bo już nie wytrzymałam.

Fenika ja to jednak wolę te które samemu się "ciagnie" - niektórych to brzydzi ale dla mnie te są wygodniejsze, przynajmniej u takiego maluszka.
Hehe ja tez przy karmieniu piszę i czytam co tam u was :-)

Mysza Wojtuś cudowny :-) zdrowka dla Was :-)

Beatka to diametralna zmiana Cię czeka:-)

Ja dzisiaj tez malej dalam smoka bo strasznie marudzila ale później się naczytalam jakie to zle wiec juz jej zabralam.

My dzisiaj mieliśmy pierwszy spacerek, Marcysia spała jak nigdy :-) ale już wiem ze będę miala problem ze znoszeniem wozka. Jest cholernie ciezki.

Klaczek trzymam kciuki :-)

Fenika ja oglądałam na youtube filmik z tym katarkiem, tam wszystko jest pięknie pokazane.
Mysza śliczny ten Twój Wojtuś
W sprawie sutków nie pomogę, bo nigdy nie miałam z tym problemów, ale z tego co słyszałam to kobiece mleko i wietrzenie są najlepsze.
Klaczek trzymam kciuki za jutro wyśpij się dzisiaj porządnie bo od jutra będzie ciężko
Renia u mnie wczoraj synek się rozregulował, bo byliśmy na weekend w Ińsku i nie mógł bidulek zasnąć bo dużo się wczoraj działo.
Tyle jest już tych naszych dzieciaczków marcowo-kwietniowych, że czasami jak czytam posta to ciężko skojarzyć mi imię maluszka z mamusią i muszę szukać na liście mam kwietniowych, żeby dokladnie wiedzieć o którego maluszka chodzi

reklama
Klaczek powodzenia jutro :)

Mysza Wojtuś śliczny :)

Alunia no zazdroszczę spacerku z dzidzką :)|

No ja dziś ostro wzięłam się za spacer i kilka razy przebiegłam się po schodach więc zobaczymy jutro na wizycie czy są jakieś efekty :D

Do góry