kasiunia123
Fanka BB :)
Kitki ja smarowalam maltanem, jak cały dzień nie posmarowałam to stupki mi się porobiły i później już smarowalam regularnie... dziś mija 2 tygodnie jak karmię i do tej pory mam podrażnione sutki. Najbardziej boli jak Laura źle złapie cycocha.
Mysza ale słodziak ten Twój synek.
Klaczek trzymamy kciuki &&
My wczoraj w końcu byłyśmy na długim spacerku, pogoda nam dopisała... ale dziś znów wieje i Laura musiała zostać z tatą w domu, a ja ze starszą córką poszłyśmy na spacer.
Wczoraj mąż zorganizował pepkowe i dziś już pępek odpadł po 13 dniach...
Laura już po kąpieli, nakarmiona i próbuje usnąć ale walczy jeszcze i otwiera oczy
Mąż jest z nami od wyjścia ze szpitala i jeszcze 3 dni tylko w czwartek wraca już do pracy obawiam się jak sobie poradzę z odbieraniem córki ze szkoły. Najgorzej jak będzie brzydka pogoda, przecież nie będę ciągnęła Laury na spacer w deszcz...
Mysza ale słodziak ten Twój synek.
Klaczek trzymamy kciuki &&
My wczoraj w końcu byłyśmy na długim spacerku, pogoda nam dopisała... ale dziś znów wieje i Laura musiała zostać z tatą w domu, a ja ze starszą córką poszłyśmy na spacer.
Wczoraj mąż zorganizował pepkowe i dziś już pępek odpadł po 13 dniach...
Laura już po kąpieli, nakarmiona i próbuje usnąć ale walczy jeszcze i otwiera oczy
Mąż jest z nami od wyjścia ze szpitala i jeszcze 3 dni tylko w czwartek wraca już do pracy obawiam się jak sobie poradzę z odbieraniem córki ze szkoły. Najgorzej jak będzie brzydka pogoda, przecież nie będę ciągnęła Laury na spacer w deszcz...