reklama
melduje sie z oddzialu. pojechalam na ktg bo mi moja ginka kazala. Wczesniej jednak odszedl mi czop. Smialam sie z lekarka ze mala sie nie spieszy. Zeszlam z ktg zdazylam sciagnac rajty i majty i strumyk polecial prosto na podloge. niestety skurczy brak. Wiec leze i czekam jak na zbawienie. Bardzo bym chciala dzisiaj rodzic. 16 ma byc moj i juz
ania12344
Fanka BB :)
Milady to trzymam kciuki
Dzoana ja brzucha nie mam już a flak po cięciu jest tak zaszyli od środka :/
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzoana ja brzucha nie mam już a flak po cięciu jest tak zaszyli od środka :/
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
renia1321
Fanka BB :)
My byliśmy na zakupach po leżaczek bujaczek i karuzelę Teraz sobie w nim śpi bo była przymiarka ale jeszcze muszę to ściągnąć wyprać, kończę obiad a potem może jakiś spacerek.
Co do krwawień to mi się też już kończy, dziś już mam czysto no ale zobaczymy czy się to utrzyma.
Co do krwawień to mi się też już kończy, dziś już mam czysto no ale zobaczymy czy się to utrzyma.
Milady, dawaj dawaj
Ewe, jak mi po operacji jeden koniec blizny trochę się rozszedł, na wszelki wypadek kupiłam w aptece plasterki podtrzymujące szwy, takie cieniutkie. Myślę, ze i bez nich rana by się ładnie wygoiła, ale jakoś lepiej czułam się z tymi plasterkami
Klaudyna, dzięki za porady, może kupię sobie ten słabszy. Jeśli posmaruję np. same nogi, to po pierwszym razie widać będzie wielką różnicę? Bo wiesz, nie chcę wyglądać zbyt śmiesznie
Ewe, jak mi po operacji jeden koniec blizny trochę się rozszedł, na wszelki wypadek kupiłam w aptece plasterki podtrzymujące szwy, takie cieniutkie. Myślę, ze i bez nich rana by się ładnie wygoiła, ale jakoś lepiej czułam się z tymi plasterkami
Klaudyna, dzięki za porady, może kupię sobie ten słabszy. Jeśli posmaruję np. same nogi, to po pierwszym razie widać będzie wielką różnicę? Bo wiesz, nie chcę wyglądać zbyt śmiesznie
Ja od rana w szpitalu, dwa ktg za mną. Pierwsze wyszło tragicznie, drugie lepiej. Jestem też już po usg, niby ok. Ale czekam co lekarz powie, cis przebakuja że jutro cc z rana. Czekam, od rana nic nie jadłam z nerwów..
Milady powodzenia:-)
Milady powodzenia:-)
reklama
Trix86
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny, czytałam co u Was ale.nie bardzo miałam kiedy napisać.
W.środę na.badaniach, czwartek ktg i piątek znów badania, bo dodatkowe zleciła moja gin.
Mówiłam.jej o tym,ze tak nagle drżą mi ręce. Itp i kazała koniecznie to sprawdzić. Zleciła dodatkowe TSH i glukoze.
We wtorek mąż.odbierze wyniki.
Czuje się już strasznie ociezala, mam.przypływ energii, a za 30 Mon już jestem dętka i tak w kolko. Dobzre, że.już za 5.dni cc.
Miladyy..trzymam mocni.kciuki żeby się rozkrecilo.
Aniabau dobrze,ze jesteś po.okiem.lekarzy. jak cc będzie.konieczne to niech tak będzie. Dovzre, że Cię obserwują.
W.środę na.badaniach, czwartek ktg i piątek znów badania, bo dodatkowe zleciła moja gin.
Mówiłam.jej o tym,ze tak nagle drżą mi ręce. Itp i kazała koniecznie to sprawdzić. Zleciła dodatkowe TSH i glukoze.
We wtorek mąż.odbierze wyniki.
Czuje się już strasznie ociezala, mam.przypływ energii, a za 30 Mon już jestem dętka i tak w kolko. Dobzre, że.już za 5.dni cc.
Miladyy..trzymam mocni.kciuki żeby się rozkrecilo.
Aniabau dobrze,ze jesteś po.okiem.lekarzy. jak cc będzie.konieczne to niech tak będzie. Dovzre, że Cię obserwują.