marzenka2015
Fanka BB :)
Usiadłam i mam chwile podczytac bardziej dokładnie wszystkie wpisy szybko napisze co u nas a potem w wolnej chwili ogarnę forum odpisując MAteuszek jest bardzo spokojnym dzieckiem i praktycznie nie płacze cycusiowy chłopczyk ..jest taki kochany i grzeczniutki ze nie moge ogarnąć słowami jak bardzo jesteśmy szczęśliwi w nocy budzi sie raz na karmienie i potem rano dostaje kolejny raz cysia lub ściągnięte mleko uwielbia ssać pierś butelka ze ściągniętym mlekiem go tak nie zaspakaja jak cycus ściągam narazie 40 ml i malutki nie zjada całej porcji ..wystarcza mu 20ml + cycus po cewnikowaniu jakies kolki zaczelam miewać i czasem tak mocno mnie zakłuje ze nie daje rady z kanapy wastac , ogólnie juz jest lepiej moge w miare swobodnie z toalety korzystać ale stopy po znieczuleniu nadal mega spuchnięte...kochane jesli macie możliwość zdobyć pas poporodowy lub dostać w szpitalu to pytajcie o to cudo..nosze go od czasu zaraz po porodzie i brzuszek pieknie sie wchłania ..żałuje ze wczesniej nikt mi nie polecił..a i jeszcze jedno...u mnie na nawał mleczny wspaniale działa sok ananasowy , rozrabiam z niewielka ilością wody i pije bardzo duzo ..nawał mleczny przyszedł ale obyło sie bez pieczenia i mega bolesności piersi..a maz próbował mleko i mowi ze niesamowicie słodkie a jeszcze jedno sok ananasowy działa wspaniale przeciwzapalnie i napędza produkcje mleka wiec serdecznie polecam ...