reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Trix zazdrość będzie ale minie z czasem
Lusinda nie martw się dasz radę
Beata ładnie waży, zaraz będzie miał 3 kg :p

Moja to czasami chce żebym ja karmila jak je np jogurt a już od dawna je sama wszystko i też smoczka używa a już prawie była oduczona, dzieci różnie reagują na pojawienie się maleństw z czasem na pewno wszystko wróci do normy :-)
Marzenka też myślałam o tym pasie, dobrze że lepiej się czujesz
Fenika tak jak Schauma napisała to minie z czasem, teraz muszą się nauczyć trafić itd
Kitki ja miałam możesz pić smecte i orsalit na uzupełnienie elektrolitow

reklama
ja też myślałam o tym pasie lub majtkach ściągających, ale tak jak pisze kitki, po cc nie można od razu. Ale jestem pozytywnie zaskoczona, bo zostały mi do zrzucenia tylko 2 kg, a brzuch został mi już naprawdę malutki. Sama staję często przed lustrem i podziwiam, bo jestem w szoku, że tak szybko się wchłania.
Milka a czemu karmisz mm i ściągasz (pytanie z czystej ciekawości). Nie chcesz, czy nie możesz karmić piersią?

Kitki Mateuszek urodził sie naturalnie a cewnikowanie zrobili mi bo byłam 18h pod znieczuleniem ..dziwne uczucie teraz ..czuje ze pęcherz moczowy został naruszony :(moj mały dzis spi cały dzień jest godz 15.30 i tylko chwilkę go widziałam obudzonego na karmienie ..teraz spi od 2h na mojej klatce piersiowej pod kocykiem...moje cudeńko :)

Kitki smecte mozesz mi polozne ze zdroi dawaly.

Marzenka super ze u was tak cudnie :))

Za wszystkie niewyspane mamusie && zeby dzidzie daly pospac :)

Ja (tfutfu) wszystkie noce mam przespane ,w nocy wywale cyca ,tylko strony zmieniam nawet z lozka nie wstaje :)

Ok to skoro mowicie ze mozna to jutro w razie w kupie smecte bo nie mam w domu, wegla tez nie bo nigdy tego nie uzywalismy. Ale na razie mi nic nie jest. Najgorzej meczy meza. Spi dzis osobno;)

Klaudyna - to kciuki zeby nocka spokojnie minela.

reklama
Renia przewijam go jak go pierwszy raz go zabieram do siebie do lozka kolo polnocy i cyc i spimy tak do 4 rano przewijanie i cyc i o 7 przewijanie i cyc no ale ta godzina to juz rozpoczyna nowy dzien wiec juz nie spie :Dale z lozka nie wychodze bo przewijam w nocy w lozku :)

Martita tak spie z malym bo jak go probowalam odkladac to bym wogole nie pospala ;) jak nakarmie to sie odsuwam troche zeby cycem nie przygniesc i spi przy mnie :) a ty kaje odkladasz ??

Ania a czemu nie moze zlapac czy co ??

Do góry