reklama
Aniu ja ci chcialam pogratulowac ze przez dwa miesiace sciagalas dla chlopcow na kazde karmienie swoje mleczko :** to nie lada wyzwanie
Marzenka ale mateuszek to uparciuszek
Zreszta dominik renii i julcia dzoany tez
A jak poliana dalej w dwupacku?
Marzenka ale mateuszek to uparciuszek
Zreszta dominik renii i julcia dzoany tez
A jak poliana dalej w dwupacku?
marciosz
Fanka BB :)
Zazdroszczę tej, która jutro urodzi ! Piękna data
Marzenka, a jak stan Twojej szyjki, bo nie pamiętam? Masz jakieś rozwarcie, skrócenie itd ?
Marzenka, a jak stan Twojej szyjki, bo nie pamiętam? Masz jakieś rozwarcie, skrócenie itd ?
Aniu najważniejsze, że próbujesz. Podobno w 6 tygodniu zwykle dzieje się tak, że laktacja wyhamowuje, a później się normuje. Jeżeli chłopcy się nie najadają to wprowadzenie mm jest dobrą decyzją, a jak wszystko się unormuje to będziesz mogła wrócić do samej piersi chyba, że zdecydujecie się na samo mm
Ostatnio był u mnie chrześniak. Przytulał Antosia i Maje. Po 3 dniach pojawiły się u niego plamki, diagnoza lekarza - ospa. Ospa zaraza zanim pojawią się plamki... Tata mojego chrześniaka był u lekarza zapytać o Antosia. Podobno jest jeszcze chroniony moimi przeciwciałami nabytymi jeszcze w brzuchu. Pocieszam się, że dodatkowo jest na piersi. Jezeli chodzi o Maje to z jednej strony jak zachoruje to będzie już z głowy, ale z drugiej strony nie chce żeby była chora przy noworodku, bo mimo wszystko boje się o niego. Kupiłam Majce w aptece neosine, niby pisze że zwalcza także wirusa ospy wietrznej. Najgorsze jest to, że choroba rozwija się do 21 dni, tak więc teraz czekają nas trzy tygodnie w niepewności
Aniu w jutro ma dzwonić położna i umówić nas na wizytę do pediatry.
Dżoana, karmi nie jest piwem bezalkoholowym, ma swoje %, ale potwierdzam jego działanie na pobudzenie laktacji. Moja bratowa miała zalecone pól szklaneczki i naprawdę pomogło. Pół szklanki ma w sobie niewielką ilość alkoholu, która według niektórych pobożnych jest bezpieczna.
Dżoana, karmi nie jest piwem bezalkoholowym, ma swoje %, ale potwierdzam jego działanie na pobudzenie laktacji. Moja bratowa miała zalecone pól szklaneczki i naprawdę pomogło. Pół szklanki ma w sobie niewielką ilość alkoholu, która według niektórych pobożnych jest bezpieczna.
reklama
Witam serdecznie mam nadzieję, że mnie nie wyrzucicie bo wtargnęłam tu troszkę jak intruz.
Czy jest tu jakaś mamusia mieszkająca na śląsku? Okolice Katowic lub Sosnowca. Jestem fotografem i chciałam zaproponować darmową sesję noworodkową dla maluszka. Pozdrawiam Wszystkie Mamusie
Czy jest tu jakaś mamusia mieszkająca na śląsku? Okolice Katowic lub Sosnowca. Jestem fotografem i chciałam zaproponować darmową sesję noworodkową dla maluszka. Pozdrawiam Wszystkie Mamusie