reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Marciosz na ostatniej wizycie szyjka była całkowicie zamknięta :( licze ze jutro usłyszę ze jest chociaż minimalne rozwarcie ..wzięłam kąpiel ( dość ciepła ) i nic narazie :( rano myślałam ze baby juz chce wyjsć a tu nic :( dzis znow powtórka "przytulania" ;) nawet nie wiem czy szyjka jest skrócona ...lekarz mi powiedział ze " your cervix is not dilated " to nie wiem czy jest nie skrócona czy nie ma rozwarcia ..jutro dopytam ..mam problem z niektórymi pojęciami anatomicznymi i medycznymi w języku angielskim , wole jak maz jest ze mną i mnie uzupełnia w razie potrzeby:)

reklama
Mamuśki to moje bobo kochane jest naprawde uparte :) czekamy na niego cała 4 z ogromnym zniecierpliwieniem i utęsknieniem ..licze ze zaraz po niedzieli bede go miała przy sobie :)

Marzenka jak ja cie rozumiem od nas babcia odleciała nie poznając wnuka :( a tak się cieszyła ze ja zaprosiliśmy i ze pomoze.. tylko się wynudzila bo nie było co robic.

Marzenka- doskonale rozumiem co czujesz. Ja też czekam, cała rodzina się niecierpliwi:) 4.04 to ładna data- może przyniesie nam szczescie?

Pilam karmi ale nie pomaga, moze to chwilowe zaćmienie bo raz jest wiecej a raz mniej.
Marzenka oby sie ruszlo jak najszybciej, takze dzialajcie z mężem :)
04.04.2016 ktos chętny? :D

Rodze :)
O 1 Cmil mnie brzuch zignorowałam poszłam spać ale po 2 wstałam ze skurczami i wiedziałam że nie wytrzymam, na ok 3 zebraliśmy się do szpitala- do Damiana przyjechał wujek a ok 8 pojedzie maz go zawieźć do przedszkola. W domu odszedł czop z krwia. Teraz leze podpięta pod ktg skurcze na poczatku co ok 5 min po 50-60% rozwarcie na wejsciu 5cm na fotelu przy badaniu poszły wody a teraz skurcze juz częstsze i do 120%

reklama
Do góry