reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Marciosz na ostatniej wizycie szyjka była całkowicie zamknięta :( licze ze jutro usłyszę ze jest chociaż minimalne rozwarcie ..wzięłam kąpiel ( dość ciepła ) i nic narazie :( rano myślałam ze baby juz chce wyjsć a tu nic :( dzis znow powtórka "przytulania" ;) nawet nie wiem czy szyjka jest skrócona ...lekarz mi powiedział ze " your cervix is not dilated " to nie wiem czy jest nie skrócona czy nie ma rozwarcia ..jutro dopytam ..mam problem z niektórymi pojęciami anatomicznymi i medycznymi w języku angielskim , wole jak maz jest ze mną i mnie uzupełnia w razie potrzeby:)

reklama
Mamuśki to moje bobo kochane jest naprawde uparte :) czekamy na niego cała 4 z ogromnym zniecierpliwieniem i utęsknieniem ..licze ze zaraz po niedzieli bede go miała przy sobie :)

Marzenka jak ja cie rozumiem od nas babcia odleciała nie poznając wnuka :( a tak się cieszyła ze ja zaprosiliśmy i ze pomoze.. tylko się wynudzila bo nie było co robic.

Marzenka- doskonale rozumiem co czujesz. Ja też czekam, cała rodzina się niecierpliwi:) 4.04 to ładna data- może przyniesie nam szczescie?

Pilam karmi ale nie pomaga, moze to chwilowe zaćmienie bo raz jest wiecej a raz mniej.
Marzenka oby sie ruszlo jak najszybciej, takze dzialajcie z mężem :)
04.04.2016 ktos chętny? :D

Rodze :)
O 1 Cmil mnie brzuch zignorowałam poszłam spać ale po 2 wstałam ze skurczami i wiedziałam że nie wytrzymam, na ok 3 zebraliśmy się do szpitala- do Damiana przyjechał wujek a ok 8 pojedzie maz go zawieźć do przedszkola. W domu odszedł czop z krwia. Teraz leze podpięta pod ktg skurcze na poczatku co ok 5 min po 50-60% rozwarcie na wejsciu 5cm na fotelu przy badaniu poszły wody a teraz skurcze juz częstsze i do 120%

reklama
Do góry