reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Renia super, ja tez chce!:-) :) mloda w nocy tak szalała w brzuchu, ze myslalam ze mi brzuch rozerwie. Czy to normalne na tym etapie ciazy...? Nie powinnna byc bardziej spokojna?

Aniu nie martw się. Przecież już sporo twojego mleczka wypili i długo dałaś radę z odciaganiem, jesteś dzielna! A teraz jak po mm są najedzeni spokojni i szczęśliwi i ty tez to właśnie o to chodzi :-)
Kochane jej trzymam za was kciuki rozumiem że wszyscy czekają z niecierpliwością, oby się rozkręcilo szybko :-*
Reniu super! Trzymam kciuki! Niech pójdzie szybko :-D

Renia super ze się w końcu zaczęło. Dobrze ze udało wam się zorganizować pomoc do Damianka. Trzymam kciuki żeby wszystko poszło sprawnie (oczywiście jeśli jeszcze nie urodzilas).
Marzenka, Dzoana oby i u Was dziś ruszyło.
Za mną ciężka noc. Wszystko mnie bolało. Najbardziej głowa i brzuch cmiacy jak na okres.
Miłego pięknego dnia 04.04.

Renia trzymam kciuki :) oby szybko poszło :)

Antuś ale pech z tą ospą, no ale może jakoś uda się jej uniknąć.

Ania fajnie że i tak tyle czasu udało CI się na samym kp uciągnąć, więc nie przejmuj się. :)

reklama
Dominik <3

Załączniki

• 1459747250965.jpg
    1459747250965.jpg
    40,1 KB · Wyświetleń: 151
Do góry