reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Niestety nie wiem jak na ten wątek rozpakowanych mamuś wejsc :p

Właśnie też sie zastanawiałam pod czym maluszka kłaść.Synek urodził mi się w mega upały więc w ciągu dnia był albo w bodziaku albo tylko w pieluszce i przykrywany flanelką lub tetrą, a teraz mam i kołderkę , bo po synku, i rożek grubszy i cienszy od koleżanki i kocyk minki z podusią minky co mi koleżanka uszyła dla Milenki ( bo tak będzie miała na imię córcia )

reklama
Na zdjęcia co wstawiacie swoich maleństw to można patrzeć i patrzeć :) słodziaki.... tym samym wkrada się zniecierpliwienie i chęć ujrzenia i przytulenia juz swojego maleństwa ;)

Muszę zaraz coś przekąsić i położyć się na chwilkę, bo jakoś nie pamiętam ,żeby malutka się dziś ruszała ale od rana na nogach więc mogłam przeoczyć.

Niestety nie wiem jak na ten wątek rozpakowanych mamuś wejsc :p

Właśnie też sie zastanawiałam pod czym maluszka kłaść.Synek urodził mi się w mega upały więc w ciągu dnia był albo w bodziaku albo tylko w pieluszce i przykrywany flanelką lub tetrą, a teraz mam i kołderkę , bo po synku, i rożek grubszy i cienszy od koleżanki i kocyk minki z podusią minky co mi koleżanka uszyła dla Milenki ( bo tak będzie miała na imię córcia )
Link do: Lista rozpakowanych kwietniowych mamuś :)

O mamo Beatka jaki on jest cudny i śliczny :* tez chce mojego juz. My na zakupy jedziemy zaraz polatam to może wylezie :D
Kombinezon chyba przepakuje na polarowy albo niech będzie jeden i drugi i w dniu wyjscia zadecyduje :)

Beata, ale przystojniaczek z Twojego Damiana:)
Renia, weź jeden, w dniu wyjścia mąż Ci podrzuci drugi, jeśli uznasz, że jednak tamten będzie lepszy. Chyba, że masz dużo miejsca w torbie :)

Nie wiem co mam o tym myśleć , w tam tym miesiącu miałam miesiączkę 2 razy , pierwsza 06.02 (skąpa) a druga 28.02 (normalna) i do teraz nie dostalam kolejnej . już przed ten miałam nieregularne ale to zawsze miałam cykle 35+ a w tam tym miesiącu zdarzyło się inaczej . wspolzyje z narzeczonym bez zabezpieczenia lecz nie kończy we mnie . do teraz nie mam miesiączki a bola mnie piersi od 2 tygodni, leci ze mnie biały śluz ,ból krzyża ,czasami bóljajnika ,wzdęty brzuch i zmiany nastroju . czy to może oznaczać ciążę ? I proszę napiszcie czy to waszym zdaniem ciąża bo test na pewno zrobię ale nie wiem na jaki wynik mam się przygotować dlatego napiszcie jak to wygląda według was .

Drobi, dziękuję: )

Sporo urodziło przed terminem. W poprzedniej ciąży jak.pisałam na.forum.z mamami, s.było nas 43 to sn 3 urodziły przed terminem, a reszta albo tuż przed albo po.
Cieszę, się ze wszystko jest dobrze u dzieciaków: )
No i nawet jedne blizniaki: ) super: )

Ciekawa test konieczny. ja nie wypowiem.się czy to może świadczyć o ciąży czy o czymś innym.
Wiem, że.na.początku ciąży można lekko plamic jak.na.okres.
Zrób test i koniecznie do lekarza.

reklama
Do góry