reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Mikulinka gratulacje kochana :*
Pozdrawiamy wszystkie mamusie :* nasze 2500 i 2800g szczęścia :)
To co? Od dzisiaj mamusie spacerki? Pogoda ma byc piekna. Oby :)

Załączniki

• Gs0125a0ca-8027-437f-a64e-0694877c439d.jpg
    Gs0125a0ca-8027-437f-a64e-0694877c439d.jpg
    139,4 KB · Wyświetleń: 128
reklama
Ale słońce za oknem :) my na pewno na spacer ruszymy. Maz z pracy z katarem wrócił, mam nadzieje ze nie rozniesie dalej :/

Trix jest watek z rozpakowanymi mamusia mi, możesz sobie zobaczyc :)

Mikulinka gratulacje! To bardzo dobrze nasz honor uratowany 01.04 i jest Bobo :) Teraz codziennie jakieś poproszę :)
Dziewczyny u mnie nic jutro się już przeterminuje :p

Gratulacje, Mikulinka! Zdrówka dla Magdaleny i Ciebie:)
Ania, ale chłopcy cudni :) i podobni do siebie :)
Klaudyna, miły dzień przed Wami. Widać z wpisów, że masz co raz więcej energii - super :D Oby tak dalej :)
Martita, pogoda jak na zamówienie dla Was na inaugurację spacerów :)

A ja, jako kolejna na finiszu, dałam się złapać jakiejś zarazie :/ od wczoraj coś mnie rozkłada, gardło boli jak diabli... Mam nadzieję, że przejdzie dzięki domowym sposobom.

No dziewczynki Renia Dzoana Marzenka do dziela! Bo wstrzymujecie kolejke;).
U nas tez pieknie. Sposob na Martite tez juz dzis zaliczony. Ja tam nie chce jeszcze rodzic i mowilam mezowi ze wizyta dopiero po przyszlym weekendzie i ze wtedy ale stwierdzil ze wtedy powtorzymy najwyzej x 2:p Mam nadzieje ze Dawid jeszcze przynajmniej z tydzien posiedzi bo musze lozeczko ubrac w dinozaury i w koncu torby do szpitala spakowac, butelki i smoczki wyparzyc a i pampersy kupic bo jade po nie i dojechac nie moge chyba od miesiaca:D Jedziemy zaraz na zakupy marketowe a pozniej spacer z psem pewnie bo corka to woli z kolezankami na dworze niz z nami na spacer. Zadnych wiekszych planow na dzis nie mam. Obiad z wczoraj dla meza mam a dla mnie i corki zupke tez mam i juz. Takze dzis dzien z obijankiem w tle:)

Mam pytanie do mam juz rozpakowanych - powiedzcie pod czym wasze dzieci teraz spia w nocy? Normalnie pod koldra? Pod kocykiem czy macie specjalna mini kolderke czy moze w beciku?
Jak zwykle mam dylemat

Beatka - o mamo ale On jest slodziutki i taki delikatny, paluszki takie szczuplutkie. Pieknego masz synka
Wlasnie sie zastanawiam czy cos specjalnie kupywac czy nie. Mialam kupic ta koloderke i podusie do wozka minky ale teraz nie wiem czy jest sens bo wypeln 2cm a zanim urodze i wyjde to mamy maj i nie wiem czy mi sie przyda a to male takie do gondolki tylko i z 70zl z przesylka wiec nie wiem czy nie lepiej zamiast tego jakies ciensze kocyki kupic bo grubsze mam

reklama
Do góry