reklama
Trix86
Zaangażowana w BB
U mnie w szpitalu dają ubranka dla dziecka albo można mieć swoje i daje się je zaraz po porodzie.
Nikodem przez pierwszą dobę był ubrany w szpitalne , bo w całym zapomnieliśmy dać swoje .
Przebraliśmy go w jego ubranka jak nam ulał , a akurat pielegniarek nie było w pobliżu. Można zaczekać i dadzą szpitalne .
Ubranka na wyjście przygotuję i podpiszę żeby mąż nie miał problemów ze znalezieniem i przywiezie w dzień wypisu.
Nikodem przez pierwszą dobę był ubrany w szpitalne , bo w całym zapomnieliśmy dać swoje .
Przebraliśmy go w jego ubranka jak nam ulał , a akurat pielegniarek nie było w pobliżu. Można zaczekać i dadzą szpitalne .
Ubranka na wyjście przygotuję i podpiszę żeby mąż nie miał problemów ze znalezieniem i przywiezie w dzień wypisu.
U nas trzeba miec ubranka swoje. Nie wiem ile tego brac. Ja bede po porodzie 4 doby wiec nie wiem po 3komplety na dzien starczy?
U nas pieknie dzis. Zaliczylismy market. Kupilismy prezenty urodzinowe. Bylismy z pieskiem prawie godz. I czuje sie jak nowonarodzona nie mam jakis wiekszych boli, wiadpmo plecy troche od chodzenia bola ale ogolnie o wiele lepiej sie czuje niz wczoraj. W sr i czw praktycznie za wiele sie nie ruszalam i wczoraj detka, ledwo zylam i wszystko bolalo chybya z bezruchu. Dzis normalnie moge gory przenosic...ciekawe kiedy wpadne w doline heh ide o zaklad ze juz jutro
U nas pieknie dzis. Zaliczylismy market. Kupilismy prezenty urodzinowe. Bylismy z pieskiem prawie godz. I czuje sie jak nowonarodzona nie mam jakis wiekszych boli, wiadpmo plecy troche od chodzenia bola ale ogolnie o wiele lepiej sie czuje niz wczoraj. W sr i czw praktycznie za wiele sie nie ruszalam i wczoraj detka, ledwo zylam i wszystko bolalo chybya z bezruchu. Dzis normalnie moge gory przenosic...ciekawe kiedy wpadne w doline heh ide o zaklad ze juz jutro
marciosz
Fanka BB :)
A ja dzisiaj na wycieczce w Rzeszowie. Objadam sie, obkupuje i spaceruje pogoda ładna ale jak zawieje po uszach to jednak czuć te 11 stopni . Nie bede sie oszczędzac, do dzieła !
Miłego weekendu oby któraś urodziła
Miłego weekendu oby któraś urodziła
mysza1985
Początkująca w BB
Witam
Cały czas Was podczytuje ale sporadycznie się udzielam.
Wszystkim dziewczyną ktore urodziły gratulacje
Maleństwa sa śliczne i takie kochane
Trix86 witaj ja również jestem z Tbg.
Pozdrawiam i dalej Was bede czytać.Staram się to robić nabierzaco
Cały czas Was podczytuje ale sporadycznie się udzielam.
Wszystkim dziewczyną ktore urodziły gratulacje
Maleństwa sa śliczne i takie kochane
Trix86 witaj ja również jestem z Tbg.
Pozdrawiam i dalej Was bede czytać.Staram się to robić nabierzaco
Kitki moja mała pierwsze 2 tygodnie byla w rozku i super się sprawdził bo chciała być cała ciasno omotana. Teraz śpi juz pod kocykiem i macha rączkami na wszystkie strony ubranek w szpitalu zeszło mi sporo ale mała ulewa na potęgę. A spacerujemy w polarowym kombinezonie.
reklama
Kitki, ja cały pobyt w szpitalu trzymałam Antosia zawiniętego w pieluchę tetrową i miękki rożek ale w szpitalu jest taki zwyczaj, bo paniom od dziecka łatwiej dostać się do dziecka i szybko się zawija z powrotem. One wiązały te pieluchy tak, że maluszki nie mogły się wydostać, a jak ja wiązałam to co chwile musiałam poprawiać ważne, że Antosiowi było wygodnie, w każdym razie nie protestował