reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Wow Mikulinka ! Gratulacje :)

Marzenka moje dwie koleżanki urodziły po koktajlu położnych bo tak sie obiegowo na to mówi, wprawdzie miały skrócone szyjki i jakaś gotowość porodowa wiec mysle ze dlatego zadziałało. dwie łyżki oleju + sok pomarańczowy + woda gazowana, ma wyjsć jedna szklanka. Pijesz z rana zeby Cię w nocy nie czyściło. Jak nic Cię nie weźmie to za dwie godziny kolejna porcje. Ja spróbuje w terminie, jak bede miała ostatnia szanse :) czyli za dwa tygodnie.

reklama
Gratulacje Mikulinka. Ale niespodzianka. Jeszcze 10 minut i córcia byłaby z dzis:) nasz pierwszy kwietniowy bobas. Dużo zdrowka dla was dziewczynki:)

Mikulinka gratulacje kochana! Jak na ten tydzien ciazy to waga baaardzo ladna:blink:
Mam nadzieje, ze otworzylas ten kwietniowy worek i teraz my z Marzenka i Renia sie posypiemy:-D

Mi sie dzisiaj snilo, ze rozciagnela mi sie skora na brzuchu w ten sposob, ze wyraznie bylo widac raczke mojej ksiezniczki i ze ona przez ta skore chwycila mnie raczka za palec. Tak chce ja juz zobaczyc!!!!

Mikulinka gratulacje :) a już myślałam że nie będzie dzieciątka z 1 kwietnia, a tu niespodzianka. Zdrówka dziewczyny :*
dżoana też mam takie sny :) ostatnio mały wystawił nogę przez brzuch a ja mu ją złamałam bo chciałam włożyć z powrotem. Ryczałam przez sen i jeszcze pół dnia sprawdzałam czy to jest możliwe

Dalej suwaczki stoją :/

Jadę dziś pokorzystać ze słoneczka :) posiedzę trochę u mamy, później pojadę do teściowej bo od tego siedzenia w domu nie robię nic innego tylko liczę dni :)

Mikulinka gratulacje! Piękna data :-D jak się czujecie?
Marzenka na Martite razy dwa zazdroszczę :p
Lusinda korzystaj bo pogoda super :-)
My dziś do wujka m jedziemy przedstawić im Helenke i zaliczymy spacerek i po południu mnie przyjaciele odwiedzają :-)

Mikulinka moje serdeczne gratulacje :-* suuper otworzylas kwietniowy worek z maluszkami:-)
Dawaj znać jak już dojdziesz do siebie i oczywiście czekamy na foty :-)

To ktora dzisiaj następna?? ;-)

reklama
Mikulinka gratulacje! Piękna data! :)

Jak znajdziesz chwilę i siłę to pisz jak.się czujesz, jak poród no i oczywiście prosimy o zdjęcie córeczki:)

Ja dziś nie wyspana ,bo za.ścianą u 4 idiotek,studentek była impreza. co prawda bez muzyki ale co chwilę rżenie jak w stajni było słuchać,a ja mam teraz lekki sen.

Dziewczyny,czy dużo z Was urodziło przed terminem sn?

Do góry