reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Dżoana mi też śniło się, że mały wyciąga buzie i rączki przez brzuch - tak mi się brzuch rozciągał
ze robi zdrówka, jak na zlosc na sam koniec die cos przyplątało
Milulinka, gratulacje! Ciekawe, czy w końcu rozwiązałaś worek
My dzisiaj byliśmy na pierwszym spacerku tak ciepło bylo na dworze, że byliśmy na spacerku godzinę. Maja była bardzo zazdrosna i musieliśmy iść na dwa wózki...

Dziewczyny ja spytam jeszcze o ubranka. U nas w szpitalu dają ale spakowałam 2 swoje komplety. Boje się ze chłopcy lubią siusiac do góry i gdyby to było w nocy to nie będę latać po ubranka. Naszykowala mężowi 2 komplety o jakoś mi się wydaje ze mało w szafce zostalo:p niby jest tych body i śpiochów ale cały czas mam wrażenie z3 za mało. Ile już po powrocie do domu kompletów zużywacie dziennie? Używacie body kopertowe? Wydaje mi się ze synek duży nie będzie bo w 36 tc waży niecałe 2700. Nie wiem czy dokupić 56 cz 62....podpowiecie mi coś? Zła jestem ze dopiero teraz braki zauwazylam:(

Jejku przepraszam ze sie tak malo udzielam ostatnio ale moj maluch ma zaraz miesiac i wcale nie chce tak ladnie spac jak spal :D a i pogoda dopisuje to wyslalam meza i tesciowa z dziecmi a sama balkon wyszorowalam i okna pomylam po zimie dopiero :Dnie zdazylam w ciazy hehe :D

Mikulinka gratki ale nas zaskoczylas :)

Renia,marzenka i dzoana ale macie uparciuszki w brzuszkach :)

Kitki ciezko stwierdzic z tymi ubrankami bo to zalezy czy ci maly bd ulewal zapakuj po 3 komplety na dobe a jak zobaczysz po pierwszej czy drugiej dobie ze zuzylas wiecej niz na dobe przeznaczone to ci maz dowiezie :)

Kaczek Ania się urodziła 2750 ale była taka drobniutka ze mąż musiał na gwałt po rozmiar 50 jechać bo dosłownie tonela w 56 i w pajacach jej nóżki wychodziły pomiędzy zatrzaskami. Teraz ma już 2970 i niektóre 56 dalej na nią za duże

Kitki mój Antoś śpi w otulaczu. Jeżeli mowa o ilości ubranek na dzień, to my zużywamy baaardzo dużo synuś albo się osika przy przewijaniu, albo (nie wiem jakim cudem) mimo założonej pieluszki ma całe osikane plecki albo się uleje... Generalnie rzeczy małego piorę codziennie...

reklama
Do góry