Milka kciuki mocno zaciśnięte. Informuj nas na bieżąco, o ile tylko będziesz mogła
Alunia czyli jeszcze może się rozkręcić, za Ciebie oczywiście też trzymam kciuki
Marzenka tak jak napisała Alunia, jak nie czeka się na poród, chce się go odłożyć w czasie, to często na przekór jest inaczej, tak jak ze wszystkim, także bądź gotowa w każdej chwili
Mikulinka trzymaj się dzielnie, dobrze że jesteś pod fachową opieką.
Kitki super że wyniki badań serduszka prawidłowe, kamień z serca
Martita nigdy nie pomyślałabym że taka osoba jak Ty może mieć tak niską samoocenę. Dla mnie Twoje uczestnictwo na forum i wszelkie wypowiedzi raczej świadczą o pewności siebie i wysokim intelekcie.
Naprawdę powinnaś być dużo pewniejsza siebie, bo masz do tego warunki.
Dzisiaj Damianek stał się oficjalnie, prawomocnie obywatelem Polski - został mu nadany nr PESEL (oraz akt urodzenia i meldunek)
- wszystko od razu, na miejscu.
Kupki robi już ładne, staram się go często przepajać podczas snu (po prawie każdym karmieniu).
Wczoraj była u nas położna i wychwaliła niuńka że jak na wcześniaka bardzo ładnie wygląda
W piątek mamy pierwszą wizytę w przychodni u pediatry i m.in. będzie ważony. Strasznie nie mogę doczekać się poznania nowej wagi, mam nadzieję że ładnie przybrał na wadze, bo wydaje mi się że ładnie je.
Także bardzo proszę Was kochane o kciuki dla mojego maluszka za piątkową wizytę u pediatry