Hej dziewczyny jestem z Wrocławia i mam 23 lata, mam termin na koniec kwietnia, w brzuszku córeczka Maja) nie mogę się jej doczekać. Mam nadzieję że przyjmiecie jeszcze jakąś „nową”, a widzę że już dość dobrze się znacie dopiero teraz zaczynam mieć czas na leżakowanie z laptopem i od razu chciałam sobie pogadać z przyszłymi Mamuśkami od kilku godzin zastanawiam się i przeglądam fotografów noworodkowych, planowałyście coś takiego? koleżanka zrobiła swojej córeczce sesję i zdjęcia wyszły piękne, też chcę dla Mai
reklama
ania50
Fanka BB :)
Ciekawa mysle ze wiecej Ci powie ginekolog, my Cie przez ekran nie zbadamy.Przepraszam że nie na temat ale potrzebuje pomocy .Nie wiem co mam o tym myśleć , w tam tym miesiącu miałam miesiączkę 2 razy , pierwsza 06.02 a druga 28.02 i do teraz nie dostalam kolejnej . już przed ten miałam nieregularne ale to zawsze miałam cykle 35+ a w tam tym miesiącu zdarzyło się inaczej . wspolzyje z narzeczonym bez zabezpieczenia lecz nie kończy we mnie . do teraz nie mam miesiączki a bola mnie piersi od 2 tygodni, leci ze mnie biały śluz ,ból krzyża ,czasami ból jajnika ,wzdęty brzuch i zmiany nastroju . czy to może oznaczać ciążę ?
Babiuczek witaj! ja rozwazam sesje, ale jeszcze nie zdecydowalismy
hej ania50 ja nawet nie zastanawiałam się nad tym dopóki nie zobaczyłam zdjęć mojej koleżanki. to faktycznie świetna pamiątka. jeśli są tu jakieś Mamusie z Wrocławia to chętnie posłucham jakichś propozycji co do fotografa łojejku dziś mam baardzo leniwy dzień i chcę mi się tylko leżeć w łóżku;P
Ewe1982
Fanka BB :)
Dziewczyny i u mnie chyba coś się dziś zaczęło ale już przeszło więc to chyba falszywy alarm.
W pierwszej ciąży nie doczekałem skurczy przez planowane cc wiec nie mam porownania ale to co ze mnz sie dxis dzialo to chyba byly skurcze. Jesli nie to wyprowadzcie mnie z bledu.
Tak ostry klujacy bol od pleców okalajacy brzuch i do przodu idący na szyjke. Chwilkę trzymał ze aż mnie zginalo w pół i chwilkę przerwy. I znowu po ok 8 min. Jakoś to rozchodzilam choć ledwo miałam siłę. Trwało to ok. 2 godz i wtedy bardzo słabo czułam Domi. Od rana prawie jej w ogóle nie czułam. Co o tym myślicie? Czy powinnam jechać na ip?
A Kitki bardzo się cieszę ze wczorajsze badania potwierdziły ze z serduszkiem wszystko dobrze.
Milka kciuki nadal zaciskamy.
Beatka powodzenia u pediatry.
W pierwszej ciąży nie doczekałem skurczy przez planowane cc wiec nie mam porownania ale to co ze mnz sie dxis dzialo to chyba byly skurcze. Jesli nie to wyprowadzcie mnie z bledu.
Tak ostry klujacy bol od pleców okalajacy brzuch i do przodu idący na szyjke. Chwilkę trzymał ze aż mnie zginalo w pół i chwilkę przerwy. I znowu po ok 8 min. Jakoś to rozchodzilam choć ledwo miałam siłę. Trwało to ok. 2 godz i wtedy bardzo słabo czułam Domi. Od rana prawie jej w ogóle nie czułam. Co o tym myślicie? Czy powinnam jechać na ip?
A Kitki bardzo się cieszę ze wczorajsze badania potwierdziły ze z serduszkiem wszystko dobrze.
Milka kciuki nadal zaciskamy.
Beatka powodzenia u pediatry.
Ewe masz skurcze! nie jestem tylko w stanie Ci powiedzieć czy to przepowiadajace czy juz normalne. ja takie odczuwalam od 1,5 tygodnia i mam rozwarcie na 2cm więc u Ciebie myślę, ze podobna sytuacja będzie i właśnie tak je odczuwam jak opisujesz w tym momencie tez boli, tylko mniej.
Milka ty się skup na rodzeniu a nie na forum siedzisz, hehe. Żartuje :-) pisz jak najczęściej:-)
Ewa to skurcze, u mnie też się już pojawiają... A cesarka dopiero za 3 tygodnie
Ciekawa udaj się do apteki po test a potem do gin :-)
Babiuczek witaj! Ja mam zamiar robić taka sesje dla dzidzi, tylko że ja mieszkam w UK.
Ewa to skurcze, u mnie też się już pojawiają... A cesarka dopiero za 3 tygodnie
Ciekawa udaj się do apteki po test a potem do gin :-)
Babiuczek witaj! Ja mam zamiar robić taka sesje dla dzidzi, tylko że ja mieszkam w UK.
reklama