No ja na codzien tez juz w dresach chodze. Chociaz wczoraj zrobilismy sobie maraton filmowy i zaprosilismy znajoma to tez bylam w dresach, bo w jeansach bym w zyciu nie wysiedziala. Teraz mam jeansy i zaraz ide je przebrac na dresy.
reklama
Mój też był w inkubatorze i podłączony do pompy z glukozą też miał niskie cukry. Na szczęście to samo się normuje po kilku dobach.Cześć dziewczyny
Przepraszam że tak mało ostatnio się odzywam, ale ledwo żyję. Jestem tu strasznie przemęczenia. Ciągle latam do małego, walczę z laktacją, jestem strasznie obolała i do tego głową mi pęka
U Damianka wykryli niski poziom glukozy i mają podłączyć mu kroplówkę Dużo je, ale sporo mu się ulewa Ale za to wyjęła go już z inkubatorka i opatrzony leży w łóżeczku u pożożnych. Jak dobrze pójdzie to może dostanę go jutro do pokoju
Marzenka coś czuję że niedługo przywitasz na świat swojego Mateusza
Sweetka gratuluję dogodnego dzieciątko. Mój Damianek urodzony w tym samym dniu cyklu, a waga jedynie 2.000 gram przez tą hypotrofię.
Renia wracaj szybciutko do zdrowia. Dobrze że teściową masz przy sobie.
Lusinda jak Ty dałaś rade 5 godzin wysiedziec? ja czasem pół godziny nie mogę
Beatka po kroplowce na pewno malutkiemu się polepszy :* i świetnie, ze tak dużo je, z czasem przestanie ulewac, najważniejsze ze chce jeść buziaki dla was! :* jesteś bardzo dzielna!
bluelovi jejj!! super!
Alunia ja dżinsów ciążowych nie kupowalam bo zbyt wygodna jestem, tylko legginsy i dresy od 7 msc-a więc podziwiam, ze chce Ci się jeszcze wyglądać
Annika o rety dużo zdrówka dla maluszka!
Beatka po kroplowce na pewno malutkiemu się polepszy :* i świetnie, ze tak dużo je, z czasem przestanie ulewac, najważniejsze ze chce jeść buziaki dla was! :* jesteś bardzo dzielna!
bluelovi jejj!! super!
Alunia ja dżinsów ciążowych nie kupowalam bo zbyt wygodna jestem, tylko legginsy i dresy od 7 msc-a więc podziwiam, ze chce Ci się jeszcze wyglądać
Annika o rety dużo zdrówka dla maluszka!
Beatka na pewno wszystko będzie dobrze, to pewnie kwestia podania kroplówek i niedługo wrócicie razem do domku
Bluelovi ale super, że jesteście juz w domku
Annika, do świąt jeszcze troszkę czasu, może wyjdziecie do tego czasu. A jak się nie uda to będziesz miała przy sobie swój mały skarb, a z resztą skarbów odbijecie sobie te święta. Najważniejsze, żeby Kacperek wyzdrowiał jak najprędzej.
Bluelovi ale super, że jesteście juz w domku
Annika, do świąt jeszcze troszkę czasu, może wyjdziecie do tego czasu. A jak się nie uda to będziesz miała przy sobie swój mały skarb, a z resztą skarbów odbijecie sobie te święta. Najważniejsze, żeby Kacperek wyzdrowiał jak najprędzej.
Lusinda890
Fanka BB :)
Annika zdrowka dla.maluszka.
Ja na codzień też w legginsach ale jak.już mam gdzieś wyjść to wciskam się w jeansy ciążowe ale mimo że duze to.i tak jakoś mniej wygodnie.
Milka Sama nie wiem.jak wytrzymałam te 5 godzin no ale co godzine postój na siku.więc chociaż wtedy nogi rozprostowalam.
Przed chwilą znajomi pojechali do domu, byli nas odwiedzić z Ingunią trzymiesieczną. Oj jak fajnie popatrzeć i ponosić takiego maluszka
Ja na codzień też w legginsach ale jak.już mam gdzieś wyjść to wciskam się w jeansy ciążowe ale mimo że duze to.i tak jakoś mniej wygodnie.
Milka Sama nie wiem.jak wytrzymałam te 5 godzin no ale co godzine postój na siku.więc chociaż wtedy nogi rozprostowalam.
Przed chwilą znajomi pojechali do domu, byli nas odwiedzić z Ingunią trzymiesieczną. Oj jak fajnie popatrzeć i ponosić takiego maluszka
klaczek2004
Fanka BB :)
Annika dużo zdrowka dla synka. I siły dla ciebie. Moze do świąt uda opanować się sytuacje.
Alunia, moje dżinsy ciążowe też już niestety przyciasnawe Dobrze że jeszcze mam ciążową spódnicę bo już w ogóle nie miałabym się w co ubrać do tego teatru dziś. Byliśmy na "Obsługiwałem angielskiego króla" na podstawie czeskiej powieści i filmu i mimo, że nie jestem zbyt wielką fanką teatru to ta sztuka mi się bardzo podobała, chyba nie byłam do tej pory na żadnej lepszej i 2,5 godziny zleciało nawet nie wiem kiedy.
Beatko dobrze że mały ma apetyt, a to że ulewa to może być fizjologiczna niedojrzałość układu pokarmowego. Moja Laura ulewała nam bardzo dużo do czasu aż nie skończyła 7-8 miesięcy i nie zaczęłam podawać jej stałych pokarmów. Też mnie to martwiło, szczególnie że na początku za bardzo nie przybierała na wadze, ale lekarze zapewniali że jak zacznie jeść stałe pokarmy to to minie i rzeczywiście minęło jak ręką odjął. Ale wcześniej to się zdarzało że 10 razy dziennie ją przebierałam.
Beatko dobrze że mały ma apetyt, a to że ulewa to może być fizjologiczna niedojrzałość układu pokarmowego. Moja Laura ulewała nam bardzo dużo do czasu aż nie skończyła 7-8 miesięcy i nie zaczęłam podawać jej stałych pokarmów. Też mnie to martwiło, szczególnie że na początku za bardzo nie przybierała na wadze, ale lekarze zapewniali że jak zacznie jeść stałe pokarmy to to minie i rzeczywiście minęło jak ręką odjął. Ale wcześniej to się zdarzało że 10 razy dziennie ją przebierałam.
reklama
Bluelovi super że już w domku, widzisz szybko minęło
Annika, a wiadomo w ogóle skąd to zapalenie płuc mogło się wziąć? I czy Kacperek miał je jeszcze jak był u Ciebie w brzuchu czy raczej nie można tego stwierdzić? Lepiej chyba żebyście trochę dłużej byli w szpitalu, ale żeby mały był pod dobrą opieką i się porządnie wyleczył. Dużo sił dla Was :*
Lucinda jeszcze się nanosisz
Marzenka mnie też łapią bóle różnego pochodzenia, ciężkie do zidentyfikowania ale myślę, że jak się zacznie to będę wiedziała, że to już. Jakoś w pierwszej ciąży tak było że od razu wiedziałam że to już bo było zupełnie inaczej niż wcześniej. Myślę, że Tobie też intuicja to podpowie
Kitki jak tam dziś byczenie się? Nie męczy za bardzo?
Annika, a wiadomo w ogóle skąd to zapalenie płuc mogło się wziąć? I czy Kacperek miał je jeszcze jak był u Ciebie w brzuchu czy raczej nie można tego stwierdzić? Lepiej chyba żebyście trochę dłużej byli w szpitalu, ale żeby mały był pod dobrą opieką i się porządnie wyleczył. Dużo sił dla Was :*
Lucinda jeszcze się nanosisz
Marzenka mnie też łapią bóle różnego pochodzenia, ciężkie do zidentyfikowania ale myślę, że jak się zacznie to będę wiedziała, że to już. Jakoś w pierwszej ciąży tak było że od razu wiedziałam że to już bo było zupełnie inaczej niż wcześniej. Myślę, że Tobie też intuicja to podpowie
Kitki jak tam dziś byczenie się? Nie męczy za bardzo?
Ostatnia edycja: