reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Sweetka gratuluje ,alicja pieknie wazy :))

Fenika najwazniejsze to sie nie poddawac pamietaj ,wez sie w garsc dla swojej malej coreczki :) musisz wykazac duzo sily uwiez mi ze ja w sobie masz !!

Klaudyna super ze ok mam nadzieje ze twojej malutkiej sama ta zoltaczka przejdzie! Widzisz was tez wczesnie wypuscili jak nas i my musielismy wrocic na lampy mam nadzieje ze was to ominie :* co polozna mowi o zoltaczce malej??

Przepraszam ze nie pisalam wczoraj , jestem jeszcze z malym w szpitalu, wczoraj nas nie puscili ale dzis juz idziemy :) tylko nie wiem o ktorej sie z wypisami wyrobia .

reklama
sweetka gratulacje!! :) mała ładnie waży i super, że się już przysysa :) kiedy wychodzicie?

klaudyna jejku, jakie słodkie zdjęcia :) malutkie są totalnie urocze :) świetnie, ze mała tak ładnie reaguje na siostrzyczke, piękne chwile przed wami :)

bluelovi jakie dobre wieści! :) zaraz będziecie w domku :)

marzenka trzymam kciuki za rozwój akcji!! dawaj nam znać jakby coś się działo :)

aniabuu złośliwosc losu - ale jeszcze trochę wolnego przed Tobą, wypisz się, teraz mozesz drzemac w ciągu dnia ;)

Alunia zawstydzasz mnie ;) Ty juz tyle zrobiłaś, a ja wstalam o 10:30 i póki co zjadlam śniadanie :D

renia o jejku :( wspolczuje choroby :( jednak Cię dopadło.. małemu nie zaszkodzi, nie martw się, biedulko kuruj się i odpoczywaj :*

Karola i wam zdrówka życzę :* jak się czujesz?

Wiadomo, zmiany świąteczne najgorsze. Równie dobrze pacjent mógłby leżeć w domu, bo i tak mało kto zagląda z chęcią udzielenia pomocy. Ja raz miałam operację w sylwestra, ale rano i wszyscy byli jeszcze w dobrych humorach, żartowali przy podawaniu narkozy, założyli czapeczki... A wieczora nie pamiętam:) Ogólnie weekendy i święta najgorsze więc oby udało się albo przed albo po:)
Renia, Zdrówka!

Sweetka gratulacje!

Bluelovi ale super że wychodzicie :)

Marzenka czekamy na rozwój wydarzeń.

Ja wczoraj też miałam więcej twardnień brzucha niż zwykle, dziś mam znowu obolałe krocze chyba przez te żylaki i czuję duży nacisk na spojenie łonowe. Dziś na 17 idziemy z mężem, do teatru, mam nadzieję, że tam nie urodzę pod sceną :p Dostaliśmy bilety w prezencie na Boże Narodzenie do wykorzystania do końca czerwca 2016 i stwierdziłam że potem z dwójką maluchów może być ciężko się wyrwać, więc wykorzystamy jeszcze teraz.

Renia, Karola zdróweczka, ostatnio modne zrobiły się te kolorowanki dla dorosłych :)

Wysłałam męża z dziecmi do kościoła i nastawiłam obiad..czasem jednak czuje pobolewanie i twardnienie brzuszka, wydzielina zmienia sie i nie wiem czy to czasem nie jest czop w kawałeczkach, dZis mam dzien piżamowy :) Shauma ja tez mam częste twardnienie a wczoraj wieczorem i w nocy specyficzne bóle cos jak z krzyża, jajnika, podbrzusza, jak na okres..ciezko sprecyzować :)

reklama
Milka dzisiaj mam taki dzień energiczny jakiś :-) byłam u mamy na kawce jeszcze, mojego wyciągnęłam na zakupy do biedronki i zaraz bedziemy obiad jedli.
Koło 18 przyjeżdżają znajomi więc może zdążę się jeszcze zdrzemnac ;-)

Bluelovi super że wychodzicie!! Oby już bez powrotów się obylo:-)

Shauma udanego przedstawienia :-) a na co się wybieracie??

Marzenka bo zaraz nam napiszesz ze już urodziłaś:-D

Do góry