reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Sweetka gratuluje ,alicja pieknie wazy :))

Fenika najwazniejsze to sie nie poddawac pamietaj ,wez sie w garsc dla swojej malej coreczki :) musisz wykazac duzo sily uwiez mi ze ja w sobie masz !!

Klaudyna super ze ok mam nadzieje ze twojej malutkiej sama ta zoltaczka przejdzie! Widzisz was tez wczesnie wypuscili jak nas i my musielismy wrocic na lampy mam nadzieje ze was to ominie :* co polozna mowi o zoltaczce malej??

Przepraszam ze nie pisalam wczoraj , jestem jeszcze z malym w szpitalu, wczoraj nas nie puscili ale dzis juz idziemy :) tylko nie wiem o ktorej sie z wypisami wyrobia .

reklama
sweetka gratulacje!! :) mała ładnie waży i super, że się już przysysa :) kiedy wychodzicie?

klaudyna jejku, jakie słodkie zdjęcia :) malutkie są totalnie urocze :) świetnie, ze mała tak ładnie reaguje na siostrzyczke, piękne chwile przed wami :)

bluelovi jakie dobre wieści! :) zaraz będziecie w domku :)

marzenka trzymam kciuki za rozwój akcji!! dawaj nam znać jakby coś się działo :)

aniabuu złośliwosc losu - ale jeszcze trochę wolnego przed Tobą, wypisz się, teraz mozesz drzemac w ciągu dnia ;)

Alunia zawstydzasz mnie ;) Ty juz tyle zrobiłaś, a ja wstalam o 10:30 i póki co zjadlam śniadanie :D

renia o jejku :( wspolczuje choroby :( jednak Cię dopadło.. małemu nie zaszkodzi, nie martw się, biedulko kuruj się i odpoczywaj :*

Karola i wam zdrówka życzę :* jak się czujesz?

Wiadomo, zmiany świąteczne najgorsze. Równie dobrze pacjent mógłby leżeć w domu, bo i tak mało kto zagląda z chęcią udzielenia pomocy. Ja raz miałam operację w sylwestra, ale rano i wszyscy byli jeszcze w dobrych humorach, żartowali przy podawaniu narkozy, założyli czapeczki... A wieczora nie pamiętam:) Ogólnie weekendy i święta najgorsze więc oby udało się albo przed albo po:)
Renia, Zdrówka!

Sweetka gratulacje!

Bluelovi ale super że wychodzicie :)

Marzenka czekamy na rozwój wydarzeń.

Ja wczoraj też miałam więcej twardnień brzucha niż zwykle, dziś mam znowu obolałe krocze chyba przez te żylaki i czuję duży nacisk na spojenie łonowe. Dziś na 17 idziemy z mężem, do teatru, mam nadzieję, że tam nie urodzę pod sceną :p Dostaliśmy bilety w prezencie na Boże Narodzenie do wykorzystania do końca czerwca 2016 i stwierdziłam że potem z dwójką maluchów może być ciężko się wyrwać, więc wykorzystamy jeszcze teraz.

Renia, Karola zdróweczka, ostatnio modne zrobiły się te kolorowanki dla dorosłych :)

Wysłałam męża z dziecmi do kościoła i nastawiłam obiad..czasem jednak czuje pobolewanie i twardnienie brzuszka, wydzielina zmienia sie i nie wiem czy to czasem nie jest czop w kawałeczkach, dZis mam dzien piżamowy :) Shauma ja tez mam częste twardnienie a wczoraj wieczorem i w nocy specyficzne bóle cos jak z krzyża, jajnika, podbrzusza, jak na okres..ciezko sprecyzować :)

reklama
Milka dzisiaj mam taki dzień energiczny jakiś :-) byłam u mamy na kawce jeszcze, mojego wyciągnęłam na zakupy do biedronki i zaraz bedziemy obiad jedli.
Koło 18 przyjeżdżają znajomi więc może zdążę się jeszcze zdrzemnac ;-)

Bluelovi super że wychodzicie!! Oby już bez powrotów się obylo:-)

Shauma udanego przedstawienia :-) a na co się wybieracie??

Marzenka bo zaraz nam napiszesz ze już urodziłaś:-D

Do góry