reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Aniu ale fajnie że chłopcy zaraz będą w domu. A Twoja córka już pewnie nie może się doczekać aż będzie miała braciszków w domu :) widziała już ich na żywo czy tylko zdjęcia?

reklama
Renia biorę probiityk i nic. Zobaczymy oby szybko przeszło :\
Lusinda tylko na zdjęciach widziała :( juz tak tęskni za nimi, ostatnio plakala ze chciałaby juz ich zobaczyć.

Bluelovi raczej mówią tutaj ze może to tyle zająć bo to jednak wczesniak. I wszystko zależy od badań w nastepnycj dniach. Poranne badania były ok a potem już nawet nie wiem bo większość dnia przespalam. Jutro bede łapać pediatrow. Ale teraz to już mogę tu siedzieć bo stresu juz nie ma :)))

Martita jak moge Ci wysłać zdjęcie?

Czuje się w miarę ale pionizacja dopiero przede mną. Na 21 zaplanowana, 3 macie kciuki :)

Schauma jej, chyba na prawdę przeszło na was :-( kurcze może idą piątki tylko one niby koło 2 roku życia wychodzą albo jakaś infekcja, oby nie :-* trzymajcie się, przesyłam siły :-*
Justa dobrze, że jeszcze w brzuszku maluszki są, a ty leż i odpoczywaj jeszcze troszkę
Ania super, że do domku, jej!

kochane ja po wizycie byłam już o 11 ale nie miałam kiedy dać wam znać, cały dzień coś ;-) opisałam wszystko dokładnie w wątku wizytowym ale jestem zadowolona, córeczka duża jest już, u mnie się powoli zaczyna dziać i mnie to cieszy bo martwiłam się, że przenoszę a tu może jednak będzie inaczej :-)
co do pogody to u mnie dziś bardzo zimno było, zaraz sobie coś zjem i idę się położyć

Fenika może nie będziecie musiały aż tak.długo być skoro wyniki dobre. Moja koleżanka urodziła w 36t4d, miała cesarke i na 3 dobę normalnie.je wypuścili do domu. No ale.do domu.nie ma co się spieszyć, zawsze lepiej jeden dzień dłużej pobyć pod obserwacją.

Ania ale za to jakie święta będziecie mieli w tym roku :) te kilka dni szybko miną.

Fenika - dobrze ze malutka ta fajnie sobie radzi sama.
A oni pionizuja Cie po jakim czasie? Dopiero po 24h? Mnie podnosili po 8h:confused:
Ania - jeszcze troszke i bedzievie razem. A powiedz przy tych zaparciach i po cc to nie boli cie rana? Ja mam teraz ptoblem z zaparciami. Nawet ta laktuliza za bardzo nie pomaga i sie boje jak to bedzie po porodzie, strasznie sie boje ze brzuch bedzie bolal

reklama
Kitki na szczęście nie boli, a po cc nawet pierwsza dobę dostałam wlewkę na druga czopek potem jakos w miare udawalo sie ;P

Do góry