reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Klaudyna trzymam kciuki! :)
Annika śliczny Twój synuś, oby jak najszybciej oddycha samodzielnie.

Ja mam już dziś dostać mała do siebie ale ostateczna decyzja o opuszczeniu inkubatora zapadnie pewnie ok połowy dnia. Strasznie zimno mam w sali :/

Kitki pionizacja u mnie była po prawie 24h bo lekarz powiedział ze wcześniej nie ryzykujemy tozehscia szwów. .. Poszło nieźle tylko bardzo mi się niedobrze robi jak wstaje. Mam nadzieję że jak coś wreszcie zjem to mi się poprawi....

reklama
Klaudyna zaciskam kciuki i czekam na wiesci! :D

Annika gratuluje, cudny Chlopczyk. Z pewnoscia szybko wroci do Ciebie :)

Miladyy za mna tez nieprzespana noc przez faceta, warczal jak traktor :dry: a ja od niedawna mam mega czujny sen, wiec zaczelo mi to przeszkadzac. Ale on tez sie srednio wyspal bo co chwile ode mnie obrywal :p

Annika gratulacje, synek przecudny:-)
Problemy z oddychaniem napewno są chwilowe.
Tobie współczuję krwotoku, dobrze że już dochodzisz do siebie. Wytrwałości:-*

Klaudyna ty cholerooo:-) dawaj znać co i jak :-) oby jak najsprawniej poszło, czekamy na wieści:-*

Annika gratulacje. Synuś cudowny i na pewno szybciutko będzie oddychać samodzielnie. a Tobie życzę abyś szybko doszła do siebie.
Klaudyna trzymamy kciuki . I czekamy na wieści. Czyli Twoje dzieciaczki wola przed terminem witać się z mamusia.
Ania cieszę się ze z chłopcami coraz lepiej i ze nie długo wyjdą do domu. Córeczka będzie przeszczesliwa. Współczuję tych zaparc.

Przedstawiam Wam Anie, coreczke Feniki :) V__EA91.jpeg

Załączniki

• V__EA91.jpeg
    V__EA91.jpeg
    221,7 KB · Wyświetleń: 137
reklama
Annika synek wspaniały. Taki pulchniutki i różowy :)
Klaudyna trzymam kciuki aby sprawnie poszło. Ciekawe czy juz po....
Co do zaparć po cc to ja regularnie brałam espumisan. Zanim jelita mi się ułożyły to bolal mnie brzuch. Nawet bardzo....
Tak się zastanawiam z tym krwotokiem. Ja mam rzadką grupę krwi i ostatnio był w zapasie tylko 1 woreczek. Myślicie że nie głupio spytać o ta krew gina? Pewnie mnie wyśmiewa
Współczuję dziewczyny nieprzespanej nocy. Ja chyba już zaczynam się denerwować bo też się budzę i kręcę.

Do góry