reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Aniu ale fajnie że chłopcy zaraz będą w domu. A Twoja córka już pewnie nie może się doczekać aż będzie miała braciszków w domu :) widziała już ich na żywo czy tylko zdjęcia?

reklama
Renia biorę probiityk i nic. Zobaczymy oby szybko przeszło :\
Lusinda tylko na zdjęciach widziała :( juz tak tęskni za nimi, ostatnio plakala ze chciałaby juz ich zobaczyć.

Bluelovi raczej mówią tutaj ze może to tyle zająć bo to jednak wczesniak. I wszystko zależy od badań w nastepnycj dniach. Poranne badania były ok a potem już nawet nie wiem bo większość dnia przespalam. Jutro bede łapać pediatrow. Ale teraz to już mogę tu siedzieć bo stresu juz nie ma :)))

Martita jak moge Ci wysłać zdjęcie?

Czuje się w miarę ale pionizacja dopiero przede mną. Na 21 zaplanowana, 3 macie kciuki :)

Schauma jej, chyba na prawdę przeszło na was :-( kurcze może idą piątki tylko one niby koło 2 roku życia wychodzą albo jakaś infekcja, oby nie :-* trzymajcie się, przesyłam siły :-*
Justa dobrze, że jeszcze w brzuszku maluszki są, a ty leż i odpoczywaj jeszcze troszkę
Ania super, że do domku, jej!

kochane ja po wizycie byłam już o 11 ale nie miałam kiedy dać wam znać, cały dzień coś ;-) opisałam wszystko dokładnie w wątku wizytowym ale jestem zadowolona, córeczka duża jest już, u mnie się powoli zaczyna dziać i mnie to cieszy bo martwiłam się, że przenoszę a tu może jednak będzie inaczej :-)
co do pogody to u mnie dziś bardzo zimno było, zaraz sobie coś zjem i idę się położyć

Fenika może nie będziecie musiały aż tak.długo być skoro wyniki dobre. Moja koleżanka urodziła w 36t4d, miała cesarke i na 3 dobę normalnie.je wypuścili do domu. No ale.do domu.nie ma co się spieszyć, zawsze lepiej jeden dzień dłużej pobyć pod obserwacją.

Ania ale za to jakie święta będziecie mieli w tym roku :) te kilka dni szybko miną.

Fenika - dobrze ze malutka ta fajnie sobie radzi sama.
A oni pionizuja Cie po jakim czasie? Dopiero po 24h? Mnie podnosili po 8h:confused:
Ania - jeszcze troszke i bedzievie razem. A powiedz przy tych zaparciach i po cc to nie boli cie rana? Ja mam teraz ptoblem z zaparciami. Nawet ta laktuliza za bardzo nie pomaga i sie boje jak to bedzie po porodzie, strasznie sie boje ze brzuch bedzie bolal

reklama
Kitki na szczęście nie boli, a po cc nawet pierwsza dobę dostałam wlewkę na druga czopek potem jakos w miare udawalo sie ;P

Do góry