reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
O jacie ale wiesci Klaudyna , Trzymaj się dzielnie kochana!!!! I daj znać co i jak :0 powodzenia!!!!!!!!

A ja spać od 2 nie mogę, mąż chrapie jak oszalały, mam mordercze myśli w stosunku do niego... a poduszka kusi , oj kusi. Niech mi ktoś da tabletkę nasenną ;(

........Witajcie . Wczoraj 14.03.2016r. O godz. 8.27 urodził się przez cc Kacperek. Waga 2900g i 49 cm, 10 pkt. Niestety ma problem z oddychaniem i nie jest razem ze mną tylko w inkubatorze . Wczoraj nie dałam rady dać znać, sorki. Jestem osłabiona bo na stole dostałam krwotoku. Ale już jest ok od wczoraj późnego wieczora już chodzę.

Ostatnia edycja:
Klaudyna trzymam kciuki i czekamy na info :)
A ja też nie śpię od 2 :/ tak działają na mnie rozmowy ze starszą siostrą:/ cala noc zarwana aż głowa mi pęka:(

Kacperek

Załączniki

• V__A5DB (2).jpg
    V__A5DB (2).jpg
    123,8 KB · Wyświetleń: 150
Annika no nareszcie. Cały dzień wczoraj wszystkie czekały na twoją wiadomość. Gratulacje z narodzin maluszka a wszystko będzie ok. Słodziak

reklama
Do góry