reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Ja mam 2 torby. Jedna taka co do wozka jest w komplecie a druga nie wiele wieksza. Stwierdzilam ze nie biore nie wiadomo ile tych podkladow itp. Jak mi zabraknie, to mi maz dowiezie:-) :)

Im dłużej siedzę tym wyższe ciśnienie mam więc na bank mnie zostawia. Mam mieć jeszcze pomiar ostatniej szansy za 20 min ale ostatni był 187/100...

O matko wysokie strasznie rzeczywiście :/ Trzymaj się i czekamy na wiesci.. ale dobrze ze jesteś tam pod ich kontrola.

Fenika - no i niech cie zostawia. Nie wracaj z takim cisnieniem. W szpitalu bezpieczniej. Dziwie sie ze jeszcze pod kroplowkami nie jestes

Fenika no to rzeczywiście wysokie. Ale spokojnie. Dostaniesz leki i sie poprawi. Ewentulaniw rozwiaza ciaze grunt ro ze jestes podkontrola. Ktory tc jestes. Wiem ze kitki jiz pytala ale nie zauwazylam odp..

Rsz na bakterie dostaniesz leki na pewno co do reszty to się nie znam ;-) co do porodu to pewnie w większości mówią ci prawdę, nie powinni cię straszyć, ale tak to wygląda ja rodziłam naturalnie i ból jest duży i w trakcie porodu i po, gojenie krocza itd ale to wszystko jest do przeżycia, kobiety potrafią znosić taki ból, jesteśmy stworzone do tego i po prostu dajemy radę :-D
Martita kciuki za jutrzejszą wizytę
Milka dziękuję kochana jesteś :-* no i super, że torba spakowana :-D ja też mam takie rzeczy jak ty spakowane mniej więcej :p
Schauma ja już ci odp, że tak puściłabym :-)
Annika jej super! Trzymamy :-*
Antuś śliczna córcia i króliczki :-D
Alunia piękne, bardzo podobne do mojego :-D
Fennika jejku jak teraz jak ciśnienie? Jak się czujesz? Trzymaj się, dobrze, że jesteś w szpitalu, zaopiekują się wami

co do planu porodu to ja też dostałam taki wydrukowany wzór, żebym zaznaczyła co chcę czego nie, ale nie wszystko jestem w stanie zaplanować i ja jakoś nie wierzę, że będą to brali pod uwagę...
byłam w lumpku i kupiłam bluzeczkę dla córci starszej i dla malutkiej kombinezon co prawda rozmiar 62 i pewnie będzie za duży ale będzie cieplutko malutkiej :-) wrzucę zdjęcie na wątek zakupowy :-D dzisiaj brzuch mnie nie bolał na szczęście, ale zaraz idę spać bo ja o tej godzinie już padam, jeszcze tylko zjem sobie jogurcik ;-)
Schauma napisałaś o basenie i wspomniałam m że mógłby iść z małą i chyba pojadą w przyszłym tygodniu, ona uwielbia wodę :-D

reklama
To moje torby :-D

Załączniki

• 1457647764253.jpg
    1457647764253.jpg
    66,2 KB · Wyświetleń: 109
Do góry