Rsz na bakterie dostaniesz leki na pewno co do reszty to się nie znam ;-) co do porodu to pewnie w większości mówią ci prawdę, nie powinni cię straszyć, ale tak to wygląda ja rodziłam naturalnie i ból jest duży i w trakcie porodu i po, gojenie krocza itd ale to wszystko jest do przeżycia, kobiety potrafią znosić taki ból, jesteśmy stworzone do tego i po prostu dajemy radę
Martita kciuki za jutrzejszą wizytę
Milka dziękuję kochana jesteś :-* no i super, że torba spakowana
ja też mam takie rzeczy jak ty spakowane mniej więcej
Schauma ja już ci odp, że tak puściłabym :-)
Annika jej super! Trzymamy :-*
Antuś śliczna córcia i króliczki
Alunia piękne, bardzo podobne do mojego
Fennika jejku jak teraz jak ciśnienie? Jak się czujesz? Trzymaj się, dobrze, że jesteś w szpitalu, zaopiekują się wami
co do planu porodu to ja też dostałam taki wydrukowany wzór, żebym zaznaczyła co chcę czego nie, ale nie wszystko jestem w stanie zaplanować i ja jakoś nie wierzę, że będą to brali pod uwagę...
byłam w lumpku i kupiłam bluzeczkę dla córci starszej i dla malutkiej kombinezon co prawda rozmiar 62 i pewnie będzie za duży ale będzie cieplutko malutkiej :-) wrzucę zdjęcie na wątek zakupowy
dzisiaj brzuch mnie nie bolał na szczęście, ale zaraz idę spać bo ja o tej godzinie już padam, jeszcze tylko zjem sobie jogurcik ;-)
Schauma napisałaś o basenie i wspomniałam m że mógłby iść z małą i chyba pojadą w przyszłym tygodniu, ona uwielbia wodę