reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny matko jak wy dziś piszecie dużo, nie nadazam.
Musicie mi wybaczyć ale przez następny tydzień nie będę się zbytnio udzielać. Kończąc prace o 14, później obiad, lekcje i itd nie będę mieć za bardzo czasu.

Milka weź co najwyżej nie wykorzystasz wszystkiego.

Kitki ja to zawsze podziwiam dzieciaki za ich energię. Widzę że twojej tak jak mojej bateryjka nigdy się nie wyczerpuje :-)

Aniabuu- bo dzieci to takie kroliczki z energizera:D moja wlasnie od pol godz rzuca sie z tata pileczkami a wczesniej trenowala na nim ciosy karate. Maz mowi ze nie moze sie doczekac az syn podrosnie to moze zmieni sobie worek treningowy;)

Dziewczyny macie pozdrowienia od Alexi. Byla we wtorek na wizycie i wszystko jest ok. Od jutra idzie do szpitala. I jutro jak juz dostanie przydzial na swoje lozko to sie postara odezwac. Rece niestety nadal ja bola:(

Antus
dokladnie w ta jedna sie zmiescilas??? Ja tez mam tego typu ale dwie

Atmosfera watku mnie poniosla i wlasnie przegladam torbe dla Aluni i swoją

dla siebie mam:
-2 koszule nocne rozpinane u góry
-szlafrok
-kapcie
-japonki
-grube skarpetki
-gumka do włosów, wzięłam 3 - bo wszystko gubię, a zwariuje jesli nie będę miała czym kłakow związać
-malutki olejek do masażu dla M zeby go tak ręce nie bolały ;)
-2 koszulki na zmiane dla męża
-dezodorant dla niego
-aparat
-2 staniki do karmienia
-wkładki laktacyjne
-podklady porodowe do majtek (narazie mam 1 paczkę 10, dopakuje jeszcze 1)
-majtki jednorazowe (5 w paczce)
-4 majtki zwykłe
-kosmetyczka (szampon, malutka odzywka, zel pod prysznic, szczotka, dezodorant w kulce, szczoteczka do zębów i pasta)
-2 ręczniki
-woda, sok, przekąski dla mnie
-jedzenie dla męża

dla malego:
-2 bodziaki
-2 pajace
- kocyk
-skarpetki
-czapeczka
-12 pampersow
-bawelniane platki do pupy
-pieluszka
-ciuszki na wyjscie (bluzeczka, spodenki, skarpetki, czapeczka, bandamka pod szyję, kombinezonik welurkowy)

z tych rzeczy kilka będę musiała w ostatniej chwili dopakowac (szczoteczka, pasta, szczotka, woda, sok, przekąski, jedzenie dla męża, ładowarka do tel)

no i ten welurkowy kombinezonik zamienię na cieplejszy.

Załączniki

• 1457634441196.jpg
    1457634441196.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 100
  • 1457634455361.jpg
    1457634455361.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 92
  • 1457634470388.jpg
    1457634470388.jpg
    42,3 KB · Wyświetleń: 93
  • 1457634500688.jpg
    1457634500688.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 96
  • 1457634512879.jpg
    1457634512879.jpg
    48,7 KB · Wyświetleń: 113
Dziewczyny wchodzę tylko na minutę zameldować ze i na mnie przyszła pora i siedzę na IP :/ na wizycie u mojej gin wyszło mi bardzo wysokie ciśnienie i kazała mi od razu do szpitala jechać. Miałam ktg u poloznej a teraz czekam na lekarza.

Kitki, jakoś dałam radę, ale na ścisk jest wszystko ;) z tym, że kosmetyki mam w tej mniejszej wersji ;) i szlafrok mam taki cieniutki, nie z tych puchowych.

reklama
Do góry