reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

ja mam wziąć podkłady na łóżko właśnie z 5 szt, więc spakowałam 3 takie większe że sobie podłożę pod tyłek i 3 mniejsze jak będę małego przebierać żeby sobie podłożyć na łóżku, a podkłady w majtki to niby u nas nie każą brać bo do łazienek donoszą a jak zabraknie to stoi taka szafa na korytarzu i można sobie wziąć, ale spakowałam sobie jedną paczkę, żeby jak zabraknie nie musiała lecieć przez cały korytarz.
Spakowałam się w jedną taką większą miękką i malutką wielkości reklamówki w której mam ręczniki papierowe i podkłady i takie inne drogeryjne artykuły, więc nie wiem czy nie mam za dużo bo u mnie raczej wszystko w szpitalu swoje dają dla dziecka więc to są wszystko rzeczy dla mnie.

Fenika to daj znać od razu co Ci lekarz powie.

reklama
sweetka mam 1 torbę na ramię, taka zwykłą z rzeczami dla małego i 1 walizkę podręczną z rzeczami dla mnie.

fenika jejku, ppwodzenia! :* jak się czujesz??

sweetka napisz Alexii ze myslimy o niej, trzymamy kciuki i życzymy zdrowia. biedna :(

sweetka mam 1 torbę na ramię, taka zwykłą z rzeczami dla małego i 1 walizkę podręczną z rzeczami dla mnie.

fenika jejku, ppwodzenia! :* jak się czujesz??

sweetka napisz Alexii ze myslimy o niej, trzymamy kciuki i życzymy zdrowia. biedna :(
Dzieki Milka powtorze :)

Co do torby to mam chyba podobne ilosci i wielkosci

Fenika - ktory to tydzien? Przepraszam nie widze suwaczkow i sie juz gubie:rolleyes: daj znac jak tylko cos bedziesz wiedziala

Antus - to ladnie sie zmiescilas w taka 1 torbe. Ja do polic musze miec wszystko lacznie z podkladami na lozko. Takze te wszystkie paczki paczuszki miejsce tez zajmuja

Cięzko Was nadrobic, tak drukujecie, czytam ale tak się rozleniwiłam ,że nawet nie chce mi się pisac...;\ . Ja też mam taką torbę jak Antus wielkościowo ale ciągle coś do niej dokładam wyjmuje i jeszcze maluszek nie do końca spakowany choć mam jeszcze chwilke :) to i tak się stresuje że wcześniej urodzę i nie zdąże wszystkiego spakować:)
f2w39jcg9643e66r.png

reklama
Fenika dawaj znac co i jak :*

Ja poki co mam spakowana torbe dla siebie ale tylko na oddzial, rzeczy do porodu jeszcze nie dopakowalam. Mam duza torbe miekka jak na silownie ale nie zmiescilo mi sie do niej wszystko. U nas trzeba miec swoje sztućce i kubek, dodatkowy talerz tez sie przydawal ostatnio.
Co do podkladow - biore 2 opakowania bo nie wiem czy jedno 10 szt mi starczy na minimum 3 dni, nie wydaje mi sie. Podklady na lozko tez biore swoje, mysle ze 4-5 sztuk w zupełności wystarczy.
Corka tez musi miec wszystko swoje.

Do góry