Martita powodzenia na wizycie.
Fenika oby udało się unormowac ciśnienie i wszystko było dobrze z Tobą i dzidziusiem.
Antus jestem pod wrażeniem corci. Niezła sportsmenka. Muszę mojemu m pokazać żeby go namówić bo on piłkarz a będzie miał dwie córy
króliki przeslodkie. Też kiedyś miałam króliczka.
A i dzięki za motywację z tym basenem. Ja to z tych ostroznych jak Klaczek chyba
i też w obawie przed chorobskami nie chodzimy a dziecko tak bardzo chce i prosi że chyba w sobotę pojedziemy.
A zamierzacie chodzić z takimi dzidziusia na basen od 4 miesiąca?
Annika jeszcze raz kciuki za poniedzialek. Moja corcia dokładnie w pon 14.03 skończy 3,5 roku.
Też już bym chciała być po Ale wiem że to jeszcze za wcześnie. Choć fizycznie mam już dość. Najwcześniej może się coś wydarzyć po 4 kwietnia
i muszę wytrwać.
Zmotywowalyscie mnie z tymi torbami. Muszę się ogarnąć. Przygotować. I uświadomiłam sobie ze dla siebie mam torbę z pierwszego porodu ale dla dzidzi nie mam i chyba muszę kupić chyba że można wziąć taką twardą walizkę na kółkach. Co myślicie?
Aluniawdz piękne łóżeczko.
Ja dziś ostatni dzień z zelazkiem w ręku. I to chyba dziś takie najgorsze bo czapeczki skarpetki niedrapki itd.
Martita gratuluję donoszonej ciąży.
Fenika dobrze że się unormowalo ciśnienie i z d zidziusiem wszystko ok.
Rzs powodzenia na wizycie.
Ja mam wizytę w przyszły czwartek i to będzie u mnie początek 36 tygodnia. Już nie mogę się doczekać czy wszystko ok z małą ile waży bo ja to wolę nie wiedzieć ile przybralam.