Fenika ja dostałam tą poduszkę do spania pod choinkę, cudownie się z nią śpi. Mój mąż mówi na nią wąż ( "znowu śpisz z wężem?") i ciągle narzeka że dużo miejsca w łóżku zajmuje Żałuje że jej sobie już przy Laurze nie sprawiłam, potem przy karmieniu się przyda.
reklama
Lusinda890
Fanka BB :)
U nas też "wąż" się sprawdza. Teraz jestem już u teściów ponad tydzień, poducha została w domu a moje plecy powoli upominają się o nią i próbuje się ratować zwiniętą kołdrą chociaż nie do końca mi to pomaga. Chyba będę musiała jechać do siebie po nią
Cześć dziewczyny.
Ja miałam dzisiaj rano badania, w tym glukoza.
Tak jak pisałyście, ledwo wypiłam ten napój. Z tym że o tyle miałam dobrze, że pielęgniarka dała mi cytrynową glukozę i rozdzieliła ją na 2 kubki. Z każdym łykiem było coraz to gorzej, ale dałam radę.
Za tydzień (4 stycznia) mam wizytę u ginekologa. W karcie pacjenta będą wszystkie wyniki z dzisiejszych badań. Mam nadzieję że będą OK.
My sylwestra (jak co roku) wyprawiamy u siebie, w najbliższym gronie (7 osób). Bardzo lubię robić u nas takie imprezy. To będzie dla mnie pierwszy Sylwester bez alkoholu, a co najciekawsze - bez kaca w Nowy Rok
Ja miałam dzisiaj rano badania, w tym glukoza.
Tak jak pisałyście, ledwo wypiłam ten napój. Z tym że o tyle miałam dobrze, że pielęgniarka dała mi cytrynową glukozę i rozdzieliła ją na 2 kubki. Z każdym łykiem było coraz to gorzej, ale dałam radę.
Za tydzień (4 stycznia) mam wizytę u ginekologa. W karcie pacjenta będą wszystkie wyniki z dzisiejszych badań. Mam nadzieję że będą OK.
My sylwestra (jak co roku) wyprawiamy u siebie, w najbliższym gronie (7 osób). Bardzo lubię robić u nas takie imprezy. To będzie dla mnie pierwszy Sylwester bez alkoholu, a co najciekawsze - bez kaca w Nowy Rok
Lucinda - szkola rodzenia na pewno ci sie przyda. Bedziesz spokojniejsza
Bylam w urzedzie po akt slubu i chcialam od razu dowod wyrobic a tu dupa..dowodu nie mam. Maz nosi u siebie w portfelu od slubu i w srode musze ponownie do urzedu jechac. Ech kto nie ma w glowie....
Bylam w urzedzie po akt slubu i chcialam od razu dowod wyrobic a tu dupa..dowodu nie mam. Maz nosi u siebie w portfelu od slubu i w srode musze ponownie do urzedu jechac. Ech kto nie ma w glowie....
Na przeziebienie polecam serie *spam* ,spray do nosa z olejkami eterycznymi albo syrop.ja leczylam sie jeszcze inhalatorem.a miałam taki katar ze przy schylaniu samo z nosa lecio.do tego herbatka z lipy z sokiem malinowym.trzy dni i po chorobie nie bylo śladu.
Zdrowka życzę :-)
Zdrowka życzę :-)
Lusinda szkola rodzenia jak najbardziej, my tez chodziliśmy w pierwszej ciąży.
Ja uważam, ze te produkty *spam* niewiele pomoga. Ja uzywalam w pewnym momencie syropu z tej serii ale to tak naprawde sam cukier i niewielka ilość składników leczniczych.
Ja uważam, ze te produkty *spam* niewiele pomoga. Ja uzywalam w pewnym momencie syropu z tej serii ale to tak naprawde sam cukier i niewielka ilość składników leczniczych.
Ja akurat syropu nie uzywalam a sam sprey do nosa bo nie moglam dac sobie rady z katarem.i wick VapoRub smarowalam klatke piersiowa zeby łatwiej się oddychalo.:-)
Zauwazylyscie juz wypychanie skory na brzuchu jak pociecha fika koziołki? :-)
Zauwazylyscie juz wypychanie skory na brzuchu jak pociecha fika koziołki? :-)
reklama
Lusinda890
Fanka BB :)
Póki co nie biorę lekarstw tylko wypijam litrami herbatę z cytryny, może mi przejdzie. Zastanawiam się czy takie osłabienie organizmu nie sfałszuje wyniku z obciążenia glukozą. Wydaję mi się, że może to mieć jakiś wpływ