reklama
8,5 kg, jutro zaczynam 27 tc, fajnie by było jakbym do porodu max do 15 kg dobiła, ale zobaczymy jak będzieDziewczyny powiedzcie mi ile macie na plusie kg?
kasiunia ale Ci fajnie Wszystko już będzie zrobione i urządzone do porodu aż pozazdrościłam trochę ;p my musimy niestety jeszcze czekać na nowe mieszkanko, bo się buduje i do +/- września musimy przetrwać w kawalerce :<
Tusia pierwsze moje usg bylo ok 3-4 tc.i nic nie bylo widac az sie zmartwilam ale za to za 2 tygodnie juz wszystko bylo na miejscu;-p. To bedzie dluuuugi tydzien ale warto czekac :-)trzymam kciuki niech serduszko pięknie bije dla Mamusi :-)Kitki lekarz powiedzial, ze wedlug usg ciaza wyglada na 3 tygodnie I 3-4 dni od zaplodnienia...
Biore progesteron 200 mg 2 razy dziennie( urtrogestan- grecka nazwa)
Ja prawie 5 na pusie, wiec bardzo kiepsko szczególnie, ze przy mojej wadze mogę dobić tylko do 9 kg na plusie.
Wiecie co znalazłam 3 rozstępy na brzuchu, poczułam się jakby to była taka tragedia jak przy siwym włosie , nasmarowałam sążną dawką BioOila i liczę, ze do rana zniknie o ja naiwna...
Wiecie co znalazłam 3 rozstępy na brzuchu, poczułam się jakby to była taka tragedia jak przy siwym włosie , nasmarowałam sążną dawką BioOila i liczę, ze do rana zniknie o ja naiwna...
reklama
Tusia - spokojnie poczekaj. Za tydzien bedzie serce jak dzwon
Ja sie nie waze bo nawet nie mam w domu wagi. Wizyte mam za tydzien to sie okaze az sie boje bo brzuch mi wywalilo ostatnio strasznie i folguje sobie z jedzeniem
Ja sie nie waze bo nawet nie mam w domu wagi. Wizyte mam za tydzien to sie okaze az sie boje bo brzuch mi wywalilo ostatnio strasznie i folguje sobie z jedzeniem