reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Ja jak bylam tydzien po terminie @ to na usg nic nie bylo widac ani zarodka ani nic. Tydzien pozniej byl juz zarodek i pieknie bijace serduszko.
Bierzesz dalej progesteron?

Kitki lekarz powiedzial, ze wedlug usg ciaza wyglada na 3 tygodnie I 3-4 dni od zaplodnienia...
Biore progesteron 200 mg 2 razy dziennie( urtrogestan- grecka nazwa)

Dziewczyny powiedzcie mi ile macie na plusie kg?
8,5 kg, jutro zaczynam 27 tc, fajnie by było jakbym do porodu max do 15 kg dobiła, ale zobaczymy jak będzie :)

kasiunia ale Ci fajnie :) Wszystko już będzie zrobione i urządzone do porodu :) aż pozazdrościłam trochę ;p my musimy niestety jeszcze czekać na nowe mieszkanko, bo się buduje i do +/- września musimy przetrwać w kawalerce :<

Kitki lekarz powiedzial, ze wedlug usg ciaza wyglada na 3 tygodnie I 3-4 dni od zaplodnienia...
Biore progesteron 200 mg 2 razy dziennie( urtrogestan- grecka nazwa)
Tusia pierwsze moje usg bylo ok 3-4 tc.i nic nie bylo widac az sie zmartwilam ale za to za 2 tygodnie juz wszystko bylo na miejscu;-p. To bedzie dluuuugi tydzien ale warto czekac :-)trzymam kciuki niech serduszko pięknie bije dla Mamusi :-)

Ja prawie 5 na pusie, wiec bardzo kiepsko szczególnie, ze przy mojej wadze mogę dobić tylko do 9 kg na plusie.
Wiecie co znalazłam 3 rozstępy na brzuchu, poczułam się jakby to była taka tragedia jak przy siwym włosie ;), nasmarowałam sążną dawką BioOila i liczę, ze do rana zniknie ;) o ja naiwna... ;)

Tusia ja na usg serce widziałam dopiero w 7tc, wiec poczekaj do przyszłego tygodnia, na pewno będzie w porządku!

Ja się musze jutro zważyć ale mysle, ze 9 kg to juz mam na plusie, tym bardziej po świętach.

reklama
Tusia - spokojnie poczekaj. Za tydzien bedzie serce jak dzwon:)

Ja sie nie waze bo nawet nie mam w domu wagi. Wizyte mam za tydzien to sie okaze az sie boje bo brzuch mi wywalilo ostatnio strasznie i folguje sobie z jedzeniem:(

Do góry