reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Miladyyy ale slodki rysunek :) u mnie jeszcze nocne wstawanie się nie uaktywnilo.

aniabuu a nie robiłaś zakupów online? ja nawet nie jechałam do sklepów bo jak parę lat temu jeździłam to tylko puste wieszaki oglądałam. spróbuj online, nadal można coś wybrać :) i tak, pójdę do polskiego gina bo wy macie te bóle kilkusekundowe, a ja mialam kilkugodzinne :(

reklama
rsz siara z piersi jest normalna na tym etapie. Mi leci jak scisne piersi, a czasami zdarzają mi się plamy na bluzce.

Ja spędzam sylwestra sama z corka, mąż do pracy idzie.

Kamien z serca mi spada powoli. Mam wizyte o 17 30, ale zrobilam bete I wynik jest powyzej 10 tysiecy!!!! a przed 12 dniami byl 550 . Wiec wszystko wyglada w porzadku. Asystentka lekarza tez powiedziala ze jak plamienie brazowe bylo to ze to nic zlego. Ale lekarz I tak chce mnie widziec .
Tak sie martwilam ze to juz koniec
Dzieki za wsparcie , po Waszych slowach znowu poczulam sie jak w ciazy.
Mam nadzieje ze lekarz tez bedzie mial dobre wiesci....

Witam sieposwiatecznie ;))

Milka biedaku nie strasz ;( koniecznie do lekarza ;( dobrze ze narazie przeszlo.

Rsz to normalka ;)) ostatnio sieschylam po kapieli zeby nogi wytrzec i mi kapie heheh ;))

Milady moj synek ide ani e odzwiercirdla obrazek ;))

Dopiero dochodze do siebie po tych swietach o ludzie co to za obzarstwo. ;00 ja mam wage wdomu ale juz nawet na noa nie wchodze ;00

Co do ruchow to moj maly uprawia aqua aerobik normalnie a przed snem to tak sie wierci ze spac nie daje ;00

Rsz ja póki co nie mam takich objawów i nawet nie wiedziałam że może to się zdarzyć już na tym etapie

Chodzicie do szkoły rodzenia? Bo u nas podobno jest to wymagane przy porodzie rodzinnym, chociaż w naszym wypadku i tak pewnie będę rodzić sama bo K. nie zdąży dojechać. Ostatnio czytałam że najlepiej zapisać się między 25 a 27 tyg więc byłby już na mnie czas. Sądzicie że taka szkoła jest potrzebna, czy lepiej coś on line znaleźć?

Milady dokładnie tak się czuję w nocy ;D

Tusia super ze beta jest w porządku :D trzymam kciuki za wizytę. Jakiś masaż relaksacyjny za ten stres powinnaś teraz dostać :)

Lusinda ja się już zapisałam do szkoły rodzenia na luty. Pisało tylko ze zapraszają po 26 tygodniu ciąży. Nie jestem pewna czy to nie będzie późno bardzo bo szkoła trwa miesiąc... Wszelkie informacje mi się przydadzą bo o niemowlakach nie wiem nic albo tylko tyle co przeczytam tutaj i w poradnikach :)) zdecydowałam się na szkole przy szpitalu gdzie chce rodzic po prostu

właśnie też chciałam przy szpitalu bo to niby 10 spotkań i trwa koło 45 min ale muszę tam zadzwonić albo podjechać, chociaż o drugiej szkole rodzenia która jest w naszej przychodniu słyszałam lepsze opinie i teraz muszę podzwonić i się popytać jak to wygląda.

reklama
Do góry