Ja czasami jak trzymam reke na brzuchu i trzymam w niej telefon i mnie mala kopnie to az cala reka lata hehe i widze jak pod skora mnie kopie☺ a wczoraj to tak mnie zboksowala ze szok co do szkoly rodzenia to ja juz chodze od dwoch tygodni i fajna sprawa. Mojemu mezowi tez sie podoba na zajeciach
reklama
Dziwnie to wyglada co?ja od paru dni obserwuje jak wypycha mi skore.szczegolnie widac jak leżę na bokuMajka - mi taka gulka pos skora sie przesuwa...jak w obcym
Ja mialam tak jakkis czas temu.myślałam ze mi glowa pepkiem wyjdzie.mało przyjemne to było.Ja mam czasami krzywy brzuch jak się Dzidzia ulozy z jednej strony
Lusinda890
Fanka BB :)
też zdarza mi się krzywy brzuch ale najbardziej było to widoczne jak wciągałam brzuch i nawet przez parę minut tak trzymał, że już sama zwątpiłam i myślałam że tak po prostu mam a po jakimś czasie znów brzuszek był okrąglutki
kasiunia123
Fanka BB :)
Cześć mamuśki, od jakiegoś czasu mało do Was zaglądam bo jestem w trakcie malowania i małego remontu w nowym domu do którego chcemy się jak najszybciej przeprowadzić Mężuś już kończy malowanie, a ja powoli sprzątam z rodziną. Jutro już przyjadą meble... i w sobotę zaczynamy pakowanie i przeprowadzką
A jeszcze zrezygnowaliśmy z internetu i juz tydzień jestem nieosiągalna w sieci Przyszłam dziś na obiad do mamy i dorwałam jej komputer Nawet nie miałam jak złożyc Wam życzeń świątecznych Wybaczcie....
Troszkę Was poczytam za chwilkę i dowiem się co się działo jak mnie nie było.
A po za tym u mnie wszystko dobrze, święta minęły jak co roku bardzo szybko i jak co roku 1kg na plusie czyli w sumie już 7kg.
Byłam wczoraj w odwiedzinach u nowego członka rodziny 3 tygodniowego Antosia. Uwielbiam male dzieci i już sie nie mogę doczekać mojego maleństwa.
Widziałam, że kompletujecie już wyprawki dla maluszków. Ja mam tylko trochę ubranek dla chłopca, a lekarz ostatnio wspominał coś o dziewczynce jak pamiętacie. Za 2 tyg. będę miała USG 3/4d mam nadzieję, że dowiem się już na 100% czy w brzuszku mieszka chłopiec, czy dziewczynka. Dopiero wtedy zacznę kompletować wyprawkę dla dzidziusia
Całuje Was mocno i postaram sie bywac tu częściej
A jeszcze zrezygnowaliśmy z internetu i juz tydzień jestem nieosiągalna w sieci Przyszłam dziś na obiad do mamy i dorwałam jej komputer Nawet nie miałam jak złożyc Wam życzeń świątecznych Wybaczcie....
Troszkę Was poczytam za chwilkę i dowiem się co się działo jak mnie nie było.
A po za tym u mnie wszystko dobrze, święta minęły jak co roku bardzo szybko i jak co roku 1kg na plusie czyli w sumie już 7kg.
Byłam wczoraj w odwiedzinach u nowego członka rodziny 3 tygodniowego Antosia. Uwielbiam male dzieci i już sie nie mogę doczekać mojego maleństwa.
Widziałam, że kompletujecie już wyprawki dla maluszków. Ja mam tylko trochę ubranek dla chłopca, a lekarz ostatnio wspominał coś o dziewczynce jak pamiętacie. Za 2 tyg. będę miała USG 3/4d mam nadzieję, że dowiem się już na 100% czy w brzuszku mieszka chłopiec, czy dziewczynka. Dopiero wtedy zacznę kompletować wyprawkę dla dzidziusia
Całuje Was mocno i postaram sie bywac tu częściej
reklama
Kitki! To co Ci sie pod skóra przesuwa to maly Ninja!
Ja po wizycie .jestem troche zawiedziona bo ani zarodka jeszcze nie bylo dobrze widac ani serduszka. Powiedzial ze serce powinno za 3, 4 dni widac . Mam przyjsc za tydzien ...... Dluuugi tydzien. Beta hcg 18 000 wiec wysoka wystarczajaco. Martwie sie znowu Bo gdzies wyczytalam ze serce widac przy 10-12 tysiacach.....
Ja po wizycie .jestem troche zawiedziona bo ani zarodka jeszcze nie bylo dobrze widac ani serduszka. Powiedzial ze serce powinno za 3, 4 dni widac . Mam przyjsc za tydzien ...... Dluuugi tydzien. Beta hcg 18 000 wiec wysoka wystarczajaco. Martwie sie znowu Bo gdzies wyczytalam ze serce widac przy 10-12 tysiacach.....