reklama
klaudynaaa
Fanka BB :)
dziękuję za odpowiedź co do twardnienia brzuszka poczekam do wizyty i zobaczę co mi powie, że mam brać
Marciosz mi w poprzedniej ciąży zaczął twardnieć w podobnym czasie brałam aspargin a urodziłam miesiąc wcześniej...
Renia uważam tak samo nie chce znowu urodzić wcześniej
Martita, Schauma brzuch robi się twardy w dotyku jakby skóra miała pęknąć i tak jakby ciągnie, jest taki napięty i cięży wtedy
Sweetka ja na ostatniej wizycie 7kg na plusie w domu sama się nie ważę bo się boję
Schauma ja też startowałam z niższą wagą i do 4 msc wymiotowałam i schudłam z 5kg a teraz kg tylko na plusie i to szybko idą...ale już o tym pisałyśmy, że będziemy razem się odchudzać
Marciosz mi w poprzedniej ciąży zaczął twardnieć w podobnym czasie brałam aspargin a urodziłam miesiąc wcześniej...
Renia uważam tak samo nie chce znowu urodzić wcześniej
Martita, Schauma brzuch robi się twardy w dotyku jakby skóra miała pęknąć i tak jakby ciągnie, jest taki napięty i cięży wtedy
Sweetka ja na ostatniej wizycie 7kg na plusie w domu sama się nie ważę bo się boję
Schauma ja też startowałam z niższą wagą i do 4 msc wymiotowałam i schudłam z 5kg a teraz kg tylko na plusie i to szybko idą...ale już o tym pisałyśmy, że będziemy razem się odchudzać
Ania w ogóle nie kojarzę takiego uczucia z pierwszej ciąży.
Ja mam na plusie 5 kg ale teraz staram się bardziej ograniczać. W ogóle to wydaje mi się ze juz jakiś czas temu biodra mi się rozeszly i cos tam poszlo mi w uda :-(
Ja mam na plusie 5 kg ale teraz staram się bardziej ograniczać. W ogóle to wydaje mi się ze juz jakiś czas temu biodra mi się rozeszly i cos tam poszlo mi w uda :-(
klaudynaaa
mi jak na razie chyba idzie tylko w brzuch, chociaż może i trochę w pupę i uda, no ale nic na to nie poradzimy
Karolina1987W
dziewczyny ile przytyłscie do tej pory??
ja w sumie 2 kg ale wczoraj i dzis miałam taki apetyt, że obawiam się ze waga szybko pojdzie w góre
Ja mam dalej -5kg.
Karolina1987W
schauma ja myje mojemu od kiedy wyszedl pierwszy zabek, ma specjalna szczoteczke i mietowa paste dla dzieci 0-3lat. Wstajemy rano i pierwsze co leci do lazienki i wola zeby mu dac szczoteczke. Prawie zawsze jest placz na poczatku bo ja mu szczotkuje a on chce sam tzn on chce zjesc paste hehe
reklama
renia1321
Od 1 zabka w 8msc szczoteczka i woda potem też ta ziaje chwilw kupowałam a teraz signal taka dla dzieci nie wiem tam pisze jakis przedzial wiekowy ale nie pamietam, mój juz wypluwa przynajmniej się stara w sumie największa atrakcja z mycia zębów- popluć sobie nieważne czy do umywalki czy na podłogę